Περί Φιλιππίνων

Δημοσίευση: 20 Απρ 2013 22:53 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:45
* «ΔΕΝ θα γίνουμε Φιλιππινέζες της περιφέρειας», είπε ο Κ. Τζανακούλης. Διαψεύδοντας όμως μετά ότι εννοούσε τον Κ. Αγοραστό.
Για την αντιπεριφέρεια όμως δεν είπε τίποτε. Αφού για την έχουσα την αρμοδιότητα των λαϊκών αγορών Ρ. Καραλαριώτου μιλούσε (Το επόμενο ταξίδι του δημάρχου στη Μανίλα;).
* * *
* Η οποία Ρένα σήκωσε αμέσως χθες το γάντι. «Ας ασχοληθεί λιγάκι ο δήμαρχος και με τα θέματα των πολιτών και την αυτοδιοίκηση. Είναι και στην ΚΕΔΕ, τη νομοθεσία θα έπρεπε να την ξέρει...». Πολιτισμένα, με το γάντι όπως προαναφέρθηκε. Αλλά με γάντι του μποξ, απαντά η αντιπεριφερειάρχης στον δήμαρχο.
Επισημαίνοντας ακολούθως ότι βάσει της νομοθεσίας, μετά που καταργήθηκαν οι Νομαρχίες, από 31/12/2010, τις άδειες των μικροπωλητών στις λαϊκές θεωρεί η Περιφέρεια με αποφάσεις του περιφερειακού συμβουλίου. Έχουν μέχρι τώρα εκδοθεί άπειρες από αυτές. Για να αποφύγουν τα πρόστιμα της Δημοτικής Αστυνομίας, οι μικροπωλητές που δεν είχαν θεωρήσει τις άδειές τους, η Αντιπεριφέρεια εξέδωσε ανακοίνωση, καλώντας τους να σπεύσουν. (Αυτά...).
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass