Πλειοδοτούσαν

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2013 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:04
* ΦΥΣΙΚΑ και θα επιχειρούσε να αποκρούσει τη «φαλτσαριστή σέντρα» Τζανακούλη, ο Άγις Παπαστεργίου, σημειώνοντας για την παραχώρηση στον Κ. Πηλαδάκη της έκτασης –φιλέτο των 150 στρεμμάτων στη Νεάπολη: «Σχετικά με τα όσα η πλευρά του κ. Τζανακούλη δήλωσε, πρέπει να παρατηρήσω ότι η Αριστερά με δήμαρχο τον Αριστείδη Λαμπρούλη, μετά ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, παραχώρησε την έκταση αυτή στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, δηλαδή στο Ελληνικό Δημόσιο, προκειμένου να ανεγερθούν αθλητικές εγκαταστάσεις. Πιστέψαμε τότε ότι παραχωρώντας την έκταση στο Ελληνικό Δημόσιο, συμβάλλουμε στην πρόοδο του αθλητισμού στην πόλη μας.
Το έγκλημα της παραχώρησης της έκτασης αυτής, ανυπολόγιστης αξίας, στον κ. Πηλαδάκη έχει διαπραχθεί από τη Δεξιά και μάλιστα από την τότε κυβέρνηση Καραμανλή, με τη σύμφωνη γνώμη των εδώ εκπροσώπων της συντηρητικής παράταξης, οι οποίοι μάλιστα «πλειοδοτούσαν» ως προς το μέγεθος της έκτασης που θα παραχωρούνταν».
* * *
* ΚΑΙ θυμίζει ο τότε επικεφαλής της αριστερής αντιπολίτευσης στον Δήμο: «Στην καλοκαιρινή «φιέστα» στο ξενοδοχείο «ΙΜΠΕΡΙΑΛ», λίγο πριν από τις δημοτικές εκλογές του 2006, όλοι οι τοπικοί παράγοντες, με θαυμαστή συγχορδία, συναγωνίζονταν για το ποιος θα φωνάξει περισσότερο υπέρ της παραχώρησης της έκτασης στον κ. Πηλαδάκη. Ευτυχώς παραμένουν αψευδείς μάρτυρες της «πλειοδοσίας» αυτής τα ρεπορτάζ της εφημερίδας και τα κείμενα με τις υπογραφές επιφανών Λαρισαίων, οι οποίοι συμπαρατάχθηκαν για να παραχωρηθεί η έκταση στον κ. Πηλαδάκη. Βέβαια στο «πανηγύρι» αυτό συμμετείχαν σχεδόν όλοι, «πλην Λακεδαιμονίων», δηλαδή της δημοτικής μας παράταξης, που έχει σημερινή ονομασία «Λαϊκή Συσπείρωση», επικεφαλής τον Γιώργο Λαμπρούλη και στηρίζεται από το ΚΚΕ. Θυμάμαι ακόμη τις ύβρεις και τις απειλές, που δεχθήκαμε τότε για την άρνησή μας να συμμετάσχουμε στην εκδήλωση του «ΙΜΠΕΡΙΑΛ» και να υποστηρίξουμε την παραχώρηση της έκτασης στον κ. Πηλαδάκη.
Αυτά περί της τότε και σήμερα Δεξιάς, η οποία βεβαίως δεν αποτελείται μόνο από τη δημοτική παράταξη του κ. Τζανακούλη, ο οποίος μπορεί να μην υπέγραψε οποιοδήποτε «χαρτί» παραχωρήσεως, το υπέγραψε όμως η τότε κυβέρνηση της Δεξιάς, με την οποία συμπαρατάχθηκαν και άλλες «δημοκρατικές» δυνάμεις, οι οποίες άλλωστε συναποτελούν σήμερα την κυβέρνηση της χώρας».
* * *
* ΚΑΙ ο Άγις καταλήγει: «Λυπάμαι μόνο βαθύτατα για τους αγνούς φιλάθλους της ΑΕΛ, οι οποίοι με θέρμη και ενθουσιασμό υποστήριξαν τότε την υπόθεση «γήπεδο της ΑΕΛ». Προφανώς δεν εννοούσαν «γήπεδο Πηλαδάκη». Ποιος να φανταζόταν τότε, ότι η αγαπητή σε όλους μας ΑΕΛ θα πλήρωνε σήμερα νοίκι για τη χρήση του γηπέδου στον κ. Πηλαδάκη...» (Οπότε πλην του Κ. Τζανακούλη τα σκάγια παίρνουν κι άλλους τοπικούς παράγοντες. Που επίσης θέλουν να ξεχάσουν. Αποκλείεται να υπερασπιστούν τώρα την τότε επιλογή τους. Στοίχημα;)
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass