Δέσμευση

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2013 3:13 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:10
* ΜΕ 7 χιλιάδες δηλώσεις ΟΣΔΕ στον δήμο του και με μύρια όσα προβλήματα –σφιχτές διαδικασίες, λιγοστό προσωπικό, γνωστές χρόνιες πρακτικές αγροτών- ήταν φυσικό να ανησυχήσει ο δήμαρχος Κιλελέρ Ρίζος Κομήτσας μήπως και δεν προκάνει να ολοκληρωθεί η διαδικασία στην ώρα της.
Επικοινώνησε με τον διευθυντή της ΠΑΣΕΓΕΣ, του εξέθεσε τις ανησυχίες του ζητώντας τώρα που είναι νωρίς να φροντίσει για την ομαλή διεκπεραίωση της υποβολής των δηλώσεων ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής του. Αποσπώντας τη δέσμευση του διευθυντή ότι το συνεργείο θα μείνει στο δήμο Κιλελέρ μέχρι να υποβληθεί και η τελευταία δήλωση και κυρίως έγκαιρα.
Δέσμευση, που κράτησε ο Ρίζος Κομήτσας με την υποσημείωση ότι θα παρακολουθεί ο ίδιος προσωπικά την εξέλιξη της διαδικασίας. Και την ευχή βεβαίως να πάνε όλα σύμφωνα με τους σχεδιασμούς και να μην χρειαστεί να ανέβουν οι τόνοι εκεί λίγο πριν ή λίγο μετά την εκπνοή της σχετικής προθεσμίας...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass