Με τους κομμουνιστάς;

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:20
* «ΜΗΠΩΣ ο Σαμαράς είναι κρυπτοκομμουνιστής; Συνοδοιπόρος;» αναρωτιόταν δήθεν αφελώς αλλά διόλου αστεία γνωστός Λαρισαίος. «Μήπως επιδιώκει, με την εξαγορά της χώρας από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, να βάλει τα θεμέλια της Λαϊκής Δημοκρατίας της Ελλάδας; »
Διότι, σημειώνει «βγήκε ο Σαμαράς στη γύρα να ξεπουλήσει την Ελλάδα και ποιους κατέληξε να παρακαλά να αγοράσουν; Τους άθεους Κινέζους κομμουνιστές. Σε όλα τα ΜΜΕ «οι Κινέζοι» και «οι Κινέζοι»... Τσιμουδιά για το πολιτικό καθεστώς των Κινέζων, που είναι (ή λέγεται) κομμουνιστικό. Ούτε μια φωτογραφία του Σαμαρά κάτω από κανένα σφυροδρέπανο, έτσι για να ξέρουμε τι γίνεται. Δεν καταλαβαίνει τον κίνδυνο, αν μας αγοράσουν οι άθεοι κομμουνιστές να μας προσελκύσουν να γίνουμε σιγά-σιγά και εμείς άθεοι και κομμουνιστές;»
* * *
* ΚΑΙ συνεχίζει ν’ αναρωτιέται: «Μα δεν υπάρχει κανείς να προειδοποιήσει τον Σαμαρά, για την επιδιωκόμενη ειρηνική εισβολή των κομμουνιστών; Τι λογαριασμό θα δώσει όταν πάει στον άλλο κόσμο στους εθνικόφρονες, που κυνήγησαν και σκότωναν κομμουνιστές στον εμφύλιο; Που τους εκτελούσαν μέχρι το 1953; Που επέβαλαν τη δικτατορία για να μας προστατέψουν από το μίασμα του κομμουνισμού; Τόσο αίμα που χύθηκε, θα πάει στράφι;» (Θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα...)
Ζ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass