Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν κουνιέντε ντιπ...

Δημοσίευση: 19 Απρ 2015 11:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:11

 

* ΤΑ έβαλε και με τον Π. Κουρουμπλή, ο Χρ. Κέλλας. Εν προκειμένω λειτουργώντας ως σκιώδης υπουργός Υγείας. Και υπερασπιζόμενος τους διοικητές νοσοκομείων που είχε τοποθετήσει, αξιοκρατικά εννοείται, η δική τους κυβέρνηση. Σημειωτέον ότι υπάρχουν κι αρκετοί πασόκοι «θιγόμενοι» αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον γαλάζιο βουλευτή.

* * *

* ΕΙΔΕ κι απόειδε ο υπουργός, στον τρίτο μήνα πια από τότε που τους είχε διαμηνύσει με τακτ ότι οφείλουν να παραιτηθούν. «Μα δεν κουνιέντε ντιπ», διαπίστωνε Λαρισαίος παράγοντας. «Ούτε καν μιλούν, δεν ένιωσαν καν την ανάγκη να δικαιολογηθούν...»

Βέβαια, ο υπουργός Υγείας τους τα είπε χύμα. «Αποτελεί πολιτικό τυχοδιωκτισμό κάποιοι να μην παραιτούνται για να τους καταργήσουμε και στη συνέχεια να διεκδικήσουν αποζημίωση από μια καθημαγμένη οικονομικά χώρα». Ούτε σ’ αυτό ένιωσαν την ανάγκη να απαντήσουν κάτι. Κανένας τους. Κι ανέλαβε για λογαριασμό τους ο Χρ. Κέλλας, να τους καθαρίσει την μπουγάδα. (Το πιο ενδιαφέρον απ’ όλα θα είναι το ύψος του ποσού που θα διεκδικήσει ο κάθε γαλαζοπράσινος διοικητής ως αποζημίωση).

Ζ.