ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το ΤΕΙ Λάρισας στηρίζει τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στέβιας

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2016 0:22

Υπεγράφη στη Λάρισα, στο γραφείο του προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλίας, Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Ιδρύματος και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβιας.

Συγκεκριμένα, η ερευνητική ομάδα του εργαστηρίου «Μηχανικής Τροφίμων και Βιοσυστημάτων» του ΤΕΙ Θεσσαλίας, με υπεύθυνο τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων του Ιδρύματος, κ. Κωνσταντίνο Πετρωτό, θα παρέχει αφιλοκερδώς στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στέβιας, την απαραίτητη τεχνογνωσία και τεχνική υποστήριξη για την ανάπτυξη των προϊόντων στέβιας στο εργοστάσιο του Συνεταιρισμού.

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβιας, με έδρα το Φανάρι του Δήμου Μουζακίου, ιδρύθηκε την 28/12/2012 από επαγγελματίες αγρότες της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας στοχεύοντας στην καλλιέργεια του φυτού της στέβιας, τη μεταποίηση αυτού για την παραγωγή γλυκοζιτών Στεβιώλης.

Το ΤΕΙ Θεσσαλίας στηρίζει δυναμικά την καινοτόμο προσπάθεια του Συνεταιρισμού και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Στέβιας, κ. Κουλοσούσας Γεώργιος, θεωρεί μεγάλη τιμή για τον Συνεταιρισμό να συνεργαστεί με ένα τριτοβάθμιο ίδρυμα εκφράζοντας την ιδιαίτερη ικανοποίησή του.

Τέλος, ο κ. Κουλοσούσας Γεώργιος ευχαρίστησε θερμά τον πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Παναγιώτη Γούλα και ιδιαίτερα τον αναπληρωτή καθηγητή του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων κ. Κωνσταντίνο Πετρωτό, για την εν λόγω συνεργασία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass