ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΤΟΣΚΑ

«Ζητήσαμε διακόσια τρακτέρ και σκηνές για το Σύνταγμα»

* Σήμερα «μιλάει» η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων – Έκλεισε χθες για μιάμιση ώρα ο κόμβος του Πλατύκαμπου

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2016 0:17

 

Συνάντηση με σκοπό να βρεθεί μια χρυσή τομή, όσον αφορά στον αριθμό των τρακτέρ που θα φτάσουν μέχρι και το Σύνταγμα για την διαμαρτυρία της Παρασκευής, είχε χθες ο Βαγγέλης Μπούτας τόσο με τον Υπουργό προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα όσο και με τον υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο πρόεδρος ΔΣ Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγρ. Συλλόγων Καρδίτσας και μέλος Συντονιστικής Επιτροπής μπλόκου Νίκαιας κ. Μπούτας μιλώντας στην «Ε» αμέσως μετά την συνάντηση τόνισε πως ζήτησε να επιτραπεί η είσοδος σε 200 τρακτέρ όπως επίσης ζήτησε και έναν μεγάλο αριθμό σκηνών για να μπορέσουν να διανυκτερεύουν οι αγρότες εκεί.

Ωστόσο δεν πήραν απάντηση από τους υπουργούς κάτι που αναμένεται να γίνει σήμερα. Η εκτίμηση του εκπροσώπου του μπλόκου της Νίκαιας είναι πως θα επιτραπεί ένας ικανοποιητικός αριθμός αγροτικών οχημάτων στην πρωτεύουσα.

*Εν τω μεταξύ στην Αθήνα θα παραμείνει όπως φαίνεται το «σκηνικό» των αγροτικών κινητοποιήσεων καθώς ενόψει της μεγάλης καθόδου στο Σύνταγμα, θα παρατεθεί συνέντευξή τύπου όπου θα αναλυθούν οι λόγοι της. Την συνέντευξη παραθέτει στις 11.00 στην Αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 1ος όροφος) η Πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων με θέμα: «Γιατί ερχόμαστε στην Αθήνα. Τι διεκδικούμε και γιατί».

Χθες οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας συνέχισαν την περιοδεία τους στα χωριά του θεσσαλικού κάμπου, καταγράφοντας όσους θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της Παρασκευής ενώ παράλληλα για μιάμιση ώρα (17.00 ως και τις 18.30) σταμάτησαν την διέλευση οχημάτων, κλείνοντας τον κόμβο στον Πλατυκάμπου.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass