ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΕΚ ΣΤΗ ΧΩΡΑ «OPEN MELLON»

Παροχή υποτροφίας από την «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2016 20:00 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Ιουν 2016 20:46

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» σε συνεργασία με το Ι.I.Ε.Κ. Open Mellon, το πρώτο ΙΕΚ στην Ελλάδα το οποίο παρέχει σπουδές αποκλειστικά στον Αγροδιοτροφικό τομέα, ανακοινώνει την παροχή μίας υποτροφίας πλήρους φοίτησης (2 ετών), σε νέους και νέες που θα θελήσουν να συμμετάσχουν στη διαδικασία κλήρωσης και να σπουδάσουν σε μία από τις παρακάτω ειδικότητες που θα υλοποιήσει το Ι.I.Ε.Κ. Open Mellon το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», θεωρεί ιδιαίτερης σημασίας για την τοπική κοινωνία και οικονομία, την ανάπτυξη του επιπέδου εκπαίδευσης στον αγροτικό χώρο. Για το λόγο αυτό και στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, στέκεται δίπλα στους νέους και νέες που θέλουν να ανοίξουν τους ορίζοντες στον Αγροτικό χώρο ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες και τους παρέχει τη δυνατότητα να σπουδάσουν μία από τις παρακάτω ειδικότητες στο Ι.I.Ε.Κ. Open Mellon:

  1. Στέλεχος τεχνολογίας και ελέγχου τροφίμων και ποτών
  2. Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων - Marketing (με εξειδίκευση στο marketing αγροτικών προϊόντων)
  3. Στέλεχος διεθνούς εμπορίου (με εξειδίκευση στα αγροτικά προϊόντα)
  4. Τεχνικός Αγροτουρισμού
  5. Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας
  6. Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος
  7. Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας
  8. Τεχνικός Τεχνολογικών Εφαρμογών και Εγκαταστάσεων σε Έργα Τοπίου και Περιβάλλοντος

Το Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Open Mellon», αδειοδοτήθηκε με απόφαση της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης τον Ιούλιο του 2014. Αφορμή για την ίδρυση του “Ι.Ι.Ε.Κ. Open Mellon” αποτέλεσε το γεγονός ότι ενώ είναι κοινά αποδεκτό ότι ένας από τους πλέον στρατηγικούς άξονες και κλάδους στους οποίους θα πρέπει να βασισθεί η εθνική οικονομία είναι η αγροτική παραγωγή, εντούτοις το στρατηγικό αυτό πλεονέκτημα της χώρας παραμένει ανεκμετάλλευτο, καθώς παρατηρούνται σημαντικές ελλείψεις σε γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες στον αγροτικό πληθυσμό, όχι μόνο σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, αλλά και στους νέους.

Αυτό το κενό έρχεται να καλύψει το “Ι.Ι.Ε.Κ. Open Mellon”, μέσα από την παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών αποκλειστικά στον Αγροδιατροφικό τομέα. Υπηρεσίες οι οποίες συμβάλλουν στην αναβάθμιση του παραγόμενου αγροτικού προϊόντος και κατ' επέκταση στην ενίσχυση της τοπικής και της εθνικής οικονομίας και διασφαλίζουν τις κατάλληλες προοπτικές απασχόλησης στους νέους και νέες που θα φοιτήσουν σ΄ αυτό.

Οι νέοι και νέες απόφοιτοι Λυκείου, που θέλουν να διεκδικήσουν την υποτροφία πλήρους φοίτησης που παρέχει ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» και να σπουδάσουν την ειδικότητα της επιλογής τους από τον Οκτώβριο του 2016, θα πρέπει να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά αίτηση η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα www.eleftheria.gr

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση αναφέρονται και οι όροι του διαγωνισμού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass