ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Δίκαιες και άμεσες αποζημιώσεις απαίτησαν οι Τυρναβίτες αγρότες

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 14:01 | Τελευταία ενημέρωση: 21 Οκτ 2016 23:14

Πάνω από 150 τρακτέρ συγκεντρώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απύφθηναν στους αγρότες της ευρύτερης περιοχής Τυρνάβου οι εκπρόσωποι της ΕΟΑΣΝΛ και των αγροτικών συλλόγων Τυρνάβου, Αμπελώνα, Δαμασίου και Αργυροπουλίου-Λυγαριάς.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Τυρνάβου και γραμματέας της ΕΟΑΣΝΛ κ. Στέλιος Τσικριτσής ο οποίος μεταφέροντας τις θέσεις των συναδέλφων του τόνισε ότι οι αγρότες απαιτούν άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις στο 100% για τις παραγωγές που χάθηκαν από τον παγετό του Μαρτίου αλλά και για τις παραγωγές που επλήγησαν από τις πρόσφατες χαλαζοπτώσεις και ανεμοθύελλες σε περιοχές του δήμου Τυρνάβου, καθώς και την κατάργηση των φόρων σε κρασί και τσίπουρο και το «πάγωμα» των χαρατσιών και όλων των υποχρεώσεων των πληγέντων αγροτών.
Οι αγρότες απέκλεισαν το κέντρο του Τυρνάβου με τα τρακτέρ τους ενώ στη συνέχει και με την ολοκλήρωση των ομιλιών και χαιρετισμών, απέκλισαν συμβολικά για λίγη ώρα τον κόμβο Τσιγάνη στην εθνική οδό Λάρισας – Κοζάνης. Τέλος οι αγρότες ανανέωσαν το ραντεβού τους στην Πανελλαδική σύσκεψη των Μπλόκων, που θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια Λάρισας.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass