ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΒΟΛ

Συμπληρωματική τιμή για αγελαδινό, αιγοπρόβειο και σκληρό

Δημοσίευση: 03 Δεκ 2016 10:35

Νέα παρέμβαση στην αγορά γάλακτος και σιτηρών πραγματοποιεί η ΕΒΟΛ η οποία χορηγεί αναδρομικά επιπλέον 2 λεπτά το κιλό σε παραγωγούς για το αγελαδινό γάλα και το σκληρό σιτάρι που της παρέδωσαν ενώ έξτρα 1 λεπτό το κιλό θα λάβουν και οι κτηνοτρόφοι που παρέδωσαν αιγοπρόβειο γάλα.

Οι κινήσεις αυτές που ανακοινώθηκαν επισήμως από τον πρόεδρο της συνεταιριστικής γαλακτοβιομηχανίας Νικήτα Πρίντζο, έρχονται να προστεθούν στην απόφαση για εξόφληση των κτηνοτρόφων σε μετρητά και σε διάστημα ενός μηνός από την παραλαβή του γάλακτος.

Παράλληλα ο συνεταιρισμός προχωρά σε μια σειρά από σημαντικές κοινωνικές παρεμβάσεις όπως, μεταξύ άλλων, η δωρεά για τις ανάγκες των κατοίκων του νομού Μαγνησίας δύο πλήρως εξοπλισμένων ασθενοφόρων συνολικής αξίας 120.000 ευρώ καθώς και η χορήγηση εξοπλισμού στην Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, συνολικής δαπάνης 35.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βόλου:

«Στο Διοικητικό Συμβούλιο που είχαμε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου και η Γαλακτοβιομηχανία ΕΒΟΛ αξιολογήσαμε τη θετική πορεία της Οργάνωσης και της Γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΟΛ και αποφασίσαμε, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, να στηρίξουμε τους κτηνοτρόφους, τους αγρότες και το καταναλωτικό κοινό της πόλης μας.

Πιο Συγκεκριμένα :

- Εκτός από τις υποτροφίες που χορηγήσαμε στους 15 σπουδαστές

- Εκτός από τις 500 φιάλες γάλα που διανέμει ημερησίως η Γαλακτοβιομηχανία μας σε Δήμους , Ιδρύματα και φορείς του Νομού Μαγνησίας.

- Εκτός από τις 1.500 διατακτικές των 50,00 ευρώ έκαστη που δίνει η Οργάνωση μας σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Αποφάσισε επιπλέον των ανωτέρω σήμερα τα εξής:

Α) Χορηγεί για τις ανάγκες των κατοίκων του Ν. Μαγνησίας δύο ασθενοφόρα πλήρως εξοπλισμένα αξίας 60.000,00 ευρώ έκαστο, ήτοι συνολικό ποσό 120.000,00 ευρώ.

Τα ασθενοφόρα αυτά είναι δωρεά από την ΕΒΟΛ το ένα στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου και το δεύτερο στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου ελπίζοντας ότι κατ’ αυτόν τον τρόπο συμπαραστεκόμαστε στο μέτρο του δυνατού στο κοινωνικό σύνολο τις δύσκολες αυτές ημέρες που διανύει η χώρα μας.

Β) Χορηγεί εξοπλισμό στην Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, συνολικής δαπάνης 35.000,00 ευρώ.

Γ) Χορηγεί στους κτηνοτρόφους που παρέδωσαν αγελαδινό γάλα συμπληρωματική τιμή για την συνολική τους ποσότητα από 1/7/2016 έως 30/11/2016 0,01 ευρώ ανά κιλό. Για τους κτηνοτρόφους αιγοπρόβειου γάλακτος χορηγεί συμπληρωματική αξία 0,02 ανά κιλό για την συνολική ποσότητα που παρέδωσαν στη Γαλακτοβιομηχανία από 1/2/2016 έως 31/7/2016 (συνολικό ύψος δαπάνης 120.000 ευρώ).

Δ) Χορηγεί στους αγρότες που παρέδωσαν το σιτάρι τους στην Οργάνωσή μας τη φετινή χρονιά, συμπληρωματική αξία 0,02 ευρώ ανά κιλό (συνολικό ύψος δαπάνης 90.000 ευρώ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass