Επιτυχημένη η συμμετοχή της Lely στην έκθεση Ζωοτεχνία 2017

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 17:18

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρίας Κτηνοτροφικοί Αυτοματισμοί Hellenic Dairy Automations Lely Ελλάδας, θυγατρική εταιρία της Milkplan S.A., στη Ζωοτεχνία 2017 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 2-5 Φεβρουαρίου.

Στο περίπτερό της είδαμε το Lely Astronaut A4, το ρομποτικό αρμεκτικό σύστημα που προσφέρει λύσεις για τη βελτίωση της αποδοτικότητας των γαλακτοπαραγικών αγελάδων και την παρακολούθηση της υγείας τους, το Lely Juno για την προώθηση της ζωοτροφής στην περίφραξη σίτισης όλο το 24ωρο καθώς και τη βούρτσα αγελάδων Lely Luna για πιο ευτυχισμένο, υγιές και περισσότερο παραγωγικό κοπάδι.

Η Lely συμμετείχε για 1η φορά στη Ζωοτεχνία καθώς η στρατηγική συνεργασία της διεθνούς φήμης Ολλανδικής εταιρίας, η οποία έχει κατασκευάσει κι εγκαταστήσει περισσότερα από 20,000 ρομπότ σε όλο τον κόσμο, με τη Milkplan συνάφθηκε το 2016. Το περίπτερό της συγκέντρωσε πλήθος επισκεπτών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το νέο ρομποτικό σύστημα, το πρώτο που εγκαταστάθηκε και λειτουργεί ήδη στη χώρα μας στη φάρμα Κουφάκη στο Βαφειοχώρι στο Κιλκίς.

Σημαντικό να αναφερθεί είναι πως ο γνωστός επιχειρηματίας Π. Κουφάκης ήταν παρόν στο περίπτερο της Lely και τις 4 ημέρες της έκθεσης απαντώντας σε δημοσιογράφους και ενδιαφερόμενους σε ερωτήσεις σχετικές με τον πρόσφατο εκσυγχρονισμό της μονάδας του και τα οφέλη που ήδη απολαμβάνει. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Είμαστε τυχεροί που μια τέτοια εταιρία έχει επιτέλους αντιπροσωπεία στη χώρα μας και συνεργάζεται με την Milkplan και έχουμε πλέον την ευκαιρία να αποκτήσουμε κι εμείς μονάδες με ρομπότ. Ρομπότ σε μια φάρμα σημαίνει αύξηση γαλακτοπαραγωγής, βελτίωση ποιότητας και πάνω απ’ όλα σημαίνει χρόνος για τον κτηνοτρόφο.» Συνεχίζοντας έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι η ομάδα της Lely απαρτίζεται από πιστοποιημένους τεχνικούς συμβούλους εκπαιδευμένους από την Ακαδημία στελεχών της Lely στην Ολλανδία και την Ιρλανδία, που είναι διαθέσιμοι όλο το 24ωρο, κάτι που όπως είπε «Μόνο οι συνάδελφοί μου μπορούν να καταλάβουν. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους κτηνοτρόφους να έχουμε πάντα κάποιον δίπλα μας.»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass