ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Δεσμεύσεις Β. Κόκκαλη για τα φράγματα της Ελασσόνας

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 11:40

Τα φράγματα του Σπαρμού και της Φαρμάκης και τη δυνατότητα χρηματοδότησής τους από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συζήτησαν ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Ευαγγέλου, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες στο γραφείο του υφυπουργού, μετά από αίτημα του δημάρχου.

Ο υφυπουργός κ. Β. Κόκκαλης, μετά τη σχετική ενημέρωση, δήλωσε ότι με την επέκταση του φράγματος στη Φαρμάκη Ελασσόνας θα αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα έλλειψης νερού για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους της περιοχής. Σε ό,τι αφορά στο φράγμα Σπαρμού Ελασσόνας το οποίο εξυπηρετεί περισσότερα από 1.500 στρέμματα καλλιεργούμενων εκτάσεων, υπάρχει αναγκαιότητα ανακατασκευής του, ώστε η χρησιμότητά του εκτός από τους σκοπούς της άρδευσης να εξασφαλίζει την αντιπλημμυρική προστασία της περιοχής. Ο υφυπουργός δεσμεύτηκε να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την ορθολογική και λειτουργική άρδευση του θεσσαλικού κάμπου, αφού τέτοια έργα συμβάλλουν στην αγροτική ανάπτυξη.

Ο κ. Ευαγγέλου αμέσως μετά τη συνάντηση έκανε τη ακόλουθη δήλωση: «Ο φίλος συντοπίτης υπουργός έδειξε για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον του για την εξεύρεση λύσεων στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επαρχία Ελασσόνας. Ο Δήμος πρόκειται να καταθέσει άμεσα τη μελέτη για τα δύο φράγματα ώστε να δοθεί μια οριστική λύση που θα οδηγήσει στην αναβάθμιση και στην ασφάλεια των δύο περιοχών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass