ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Ημερίδα για το ΟΣΔΕ 2017

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2017 1:23

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα "ΟΣΔΕ 2017 - Υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης 2017" διοργάνωσε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων ο ΟΠΕΚΕΠΕ σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η ενημέρωση των αγροτών και των κτηνοτρόφων για τη σωστή υποβολή των Ενιαίων Αιτήσεων Ενίσχυσης και τονίστηκαν οι υποχρεώσεις των δικαιούχων για όλες τις συνδεδεμένες ενισχύσεις, αλλά και για τους προβλεπόμενους ελέγχους. Η ημερίδα απευθυνόταν, όπως προαναφέρθηκε, στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, αλλά και σε κάθε άλλο εμπλεκόμενο στη συγκεκριμένη διαδικασία πρόσωπο (π.χ. γεωτεχνικοί, σύμβουλοι, φορείς κ.λπ.).

Στην εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Νίκος Τριανταφύλλου, ενώ ομιλητές ήταν οι: Αθανάσιος Βαλιώτης (προϊστάμενος Δ/νης Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας), Πέτρος Τσακνάκης (ελεγκτής γεωπόνος Π.Δ. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας) και Κων/νος Ζαρμακούπης (Ελεγκτής κτηνίατρος Π.Δ. Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας).

Μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησε συζήτηση για όλα τα θέματα που συνδέονται με την αίτηση, τα δικαιώματα βασικής ενίσχυσης, τις συνδεδεμένες ενισχύσεις κ.λπ. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσημοι και αρκετός κόσμος.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass