ΚΥΑ – ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ

Ολοκληρωμένη υποστήριξη στο ΟΣΔΕ και σε όλα τα προγράμματα

Δημοσίευση: 13 Απρ 2017 9:33

«Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. ήταν και παραμένει σε πλήρη σύγχυση…» υποστηρίζει το ΚΥΔ Αgroprotasis και τα συνεργαζόμενα Κέντρα Υποστήριξης Αγροτών με αφορμή ανακοίνωση της πρώτης για την υποστήριξη των αγροτών αναφορικά με τις δηλώσεις ΟΣΔΕ επιβεβαιώνοντας πάντως ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως συνεργασία μεταξύ των δύο εταιριών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση «Τα Κέντρα Υποστήριξης Αγροτών υπό τον διακριτικό τίτλο ΚΥΑ – ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ που λειτουργούν υπό την αιγίδα του ΚΥΔ agroprotasis, στεγάζονται στις παρακάτω διευθύνσεις:

KYA Λάρισας: 3ο χιλ. Λεωφ. Καραμανλή (ΠΕΟ Λάρισας- Θεσσαλονίκης) τηλ. 2410-286843 , 2410-289814

ΚΥΑ Φαρσάλων: Θέτιδος 69 Φάρσαλα τηλ. 24910-25916

KYA Κιλελέρ: Φαρσάλων 104 Νίκαια Λάρισας τηλ. 2410-921250

KYA Τυρνάβου: Λαρίσης 3 Τύρναβος Λάρισας τηλ. 24920-24608

KYA Τεμπών: Μακρυχώρι Λάρισας τηλ. 24950-22992

KYA Αγιάς: Λαρίσης 24 Αγιά Λάρισας τηλ. 24940-24567

KYA Ελασσόνας: 6ης Οκτωβρίου 120 Ελασσόνα Λάρισας τηλ. 24930-22892

Σχετικά με τις αναφερόμενες στην ανακοίνωση τηςGAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. συνεργαζόμενες με εμάς εταιρείες, δηλώνουμε ότι η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. ήταν και παραμένει σε πλήρη σύγχυση....

Τα προαναφερθέντα Κέντρα Υποστήριξης Αγροτών είναι αυτά που αντιστάθηκαν στις ορέξεις της GAIAΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε., δεν υποτάχθηκαν και δεν υπέκυψαν σε εκβιασμούς και πιέσεις. Πράγματι τα προαναφερθέντα ΚΥΑ δεν έχουν καμία σχέση και καμιάς μορφής συνεργασία με την πρωτοεμφανιζόμενη στο ΟΣΔΕ ιδιωτικών συμφερόντων εταιρεία της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε., η οποία και από εμάς δανείστηκε τεχνογνωσία, εξοπλισμό και προσωπικό, προκειμένου να δημιουργήσει ένα σχήμα βασισμένο σε συνεταιριστικό πνεύμα, για να το προδώσει και αυτό, προβάλλοντας ως μέγιστη προτεραιότητα την άντληση κεφαλαίων και την κερδοφορία.

Όσον αφορά τα περί πιστοποίησης, η GAIAΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε. γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι η ίδια που υφάρπαξε την πιστοποίηση, αξιοποιώντας το δικό μας προσωπικό, την τεχνογνωσία και την παρουσία δεκαετιών στο χώρο. Αλήθεια, αν αντί για το σήμα της Νέας ΠΑΣΕΓΕΣ, είχαμε το δικό της λογότυπο, θα υπήρχε κάποιο αντικείμενο σχολιασμού; Προφανέστατα όχι. Ας αφήσει, συνεπώς, κατά μέρος την υποκρισία και ας βρει, αν μπορεί, το θάρρος να πει την αλήθεια: Ενοχλείται διότι οι παραγωγοί εμάς γνωρίζουν και εμάς εμπιστεύονται, σε αντίθεση με την αδιαφορία που δείχνουν απέναντί τους, παρά τη συστηματική προσπάθεια υπονόμευσης με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο.

Καλούμε τους παραγωγούς να συνεχίσουν να γυρίζουν την πλάτη σε μια, κατά δική της ομολογία, ακραιφνώς κερδοσκοπική εταιρεία. Να εμπιστευτούν τους συνεργάτες μας που χρόνια τώρα εμπιστεύονται και να υποβάλλουν άμεσα τις αιτήσεις τους στα σημεία υποστήριξης που από ετών γνωρίζουν, επιλέγοντας όποιον τρόπο πληρωμής επιθυμούν (πάγια εντολή, κάρτα, μετρητά) και απολαμβάνοντας ουσιαστική υποστήριξη και πλήρη διασφάλιση της επιδότησής τους.

Τα Κέντρα Υποστήριξης Αγροτών ΚΥΑ - ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ διαθέτουν τεχνογνωσία, εξοπλισμό και στελέχη με εμπειρία ετών, αναλαμβάνοντας όχι μόνο την ολοκλήρωση της διαδικασίας του ΟΣΔΕ, αλλά τη συνολική υποστήριξη των αγροτών για όλα τα Προγράμματα Αγροτικής Ανάπτυξης και για κάθε τους συναλλαγή με το Υπουργείο και τις υπηρεσίες-οργανισμούς του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass