Ο ΥΦΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΥΤΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Συνεργασία με στόχο τη στήριξη του αγροδιατροφικού τομέα

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 15:54

Για τις δράσεις και τις επιδιώξεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενημερώθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης, επισκεπτόμενος την έδρα της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου.

Εκεί έγινε δεκτός από τις Πρυτανικές Αρχές και συγκεκριμένα από τον Πρύτανη, Καθηγητή Γιώργο Πετράκο και τους αναπληρωτές Πρύτανη, Καθηγητές Ζήση Μαμούρη και Θανάση Σφουγγάρη. Ο Πρύτανης Γ. Πετράκος αναφέρθηκε στο πλούσιο ερευνητικό έργο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, καθώς και στις παρεχόμενες προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές. Ακόμη ο κ. Κόκκαλης, στα πλαίσια της επίσκεψης του, ενημερώθηκε από τους καθηγητές της Σχολής για τις ερευνητικές δραστηριότητες της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών που είναι ικανές να συμβάλλουν στην ποιοτική και ποσοτική βελτίωση των προϊόντων και των οικονομικών στοιχείων των παραγωγών.

Συζητήθηκε, επίσης, το πλαίσιο της συνεργασίας Υπουργείου – Πανεπιστημιακού Ιδρύματος με στόχο να στηριχθεί ο αγροδιατροφικός τομέας. Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Βασίλης Κόκκαλης αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη σημασία των συνεργειών και την ανάγκη οι παραγωγοί στον αγροδιατροφικό τομέα να αξιοποιήσουν τις βέλτιστες πρακτικές με στόχο την ποιοτική παραγωγή, την αξιοποίηση της καινοτομίας και βέβαια μεγαλύτερο εισόδημα, στηρίζοντας παράλληλα την τοπική οικονομία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass