ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΑΡΣΑΛΙΝΟΥ Ν. ΠΑΥΛΟΝΑΣΙΟΥ

«Βούλιαξαν» τα Χανιά από τους νέους αγρότες

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2017 16:08

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των νέων αγροτών στο 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, το οποίο φέτος πραγματοποιείται στα Χανιά και αποτελεί πλέον τον πιο συνεπή θεσμό του αγροτικού τομέα.

Η κεντρική αίθουσα του Μεσογειακού Αγρονομικού Ινστιτούτου Χανίων κατακλύσθηκε από νέους ανθρώπους, που θέλησαν να δείξουν το δυναμικό τους "παρών", ενώ η μαζική συμμετοχή των νέων αγροτών εξέπληξε τους διοργανωτές και ανέδειξε με τον πιο έντονο τρόπο την ανάγκη δημιουργίας Ενώσεων Νέων Αγροτών στην Κρήτη, γεγονός που αναμένεται να δρομολογηθεί το προσεχές διάστημα.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας, με θέμα την ελαιοκομία και την προβατοτροφία ως δύο πυλώνες ανάπτυξης, απηύθυναν χαιρετισμούς εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης, πολιτικών κομμάτων, αγροτικών και τοπικών φορέων. Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών Θεόδωρος Βασιλόπουλος αναφέρθηκε στους στόχους και τη στρατηγική της Π.Ε.Ν.Α. για τα επόμενα χρόνια, καταδεικνύοντας την επιθυμία της διοίκησης όλες οι Ενώσεις Νέων Αγροτών της χώρας να γίνουν πιο ενεργές και να παίξουν σημαντικό ρόλο τόσο μέσω της ΠΕΝΑ όσο και στον τόπο τους. Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Π.Ε.Ν.Α. Νίκος Παυλονάσιος έκανε εκτενή αναφορά στη δομή και τους στόχους του Συνεδρίου, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι η αναζήτηση ενός κοινού τόπου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της αγροτικής νεολαίας, αποτελεί πρωταρχική επιδίωξη, έτσι ώστε οι νέοι της υπαίθρου να βελτιώσουν τις προοπτικές τους για το μέλλον τους στην ύπαιθρο. Παράλληλα επισήμανε τα σημαντικά φλέγοντα θέματα και τις καθυστερήσεις του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης που δυσχεραίνουν τη ζωή των νέων αγροτών, προβάλλοντας τις θέσεις των νέων για ένα πρόγραμμα που θα συνεισφέρει στις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον της ελληνικής υπαίθρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass