Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ Β. ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΣΤΟ 6ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση των κατ’ επάγγελμα αγροτών

Δημοσίευση: 16 Νοε 2017 15:33

Στην ευνοϊκή φορολογική μεταχείριση των κατ’ επάγγελμα αγροτών και στις κυβερνητικές πρωτοβουλίες για τη μείωση του κόστους παραγωγής, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Β. Κόκκαλης, στο πλαίσιο του 6ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική

Ανασυγκρότηση της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στην Κομοτηνή.
Ο κ. Κόκκαλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Μέτρο για τη στήριξη της λειτουργίας των Ομάδων Παραγωγών, καθώς και στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επίλυση του προβλήματος των κόκκινων αγροτικών δανείων. Χαρακτηριστικά ο υφυπουργός ανέφερε:
«Το νέο μοντέλο αγρότη μετατρέπει τον παραγωγό από εργάτη γης σε σύγχρονο επιχειρηματία οργανωμένο σε ομάδες παραγωγών με μακροπρόθεμο σχεδιασμό παραγωγής και εμπορίας ποιοτικών προϊόντων, με περιβαλλοντική συνείδηση, ικανό να αξιοποιήσει καινοτόμες τεχνολογίες».
Κατά τη διήμερη επίσκεψή του στην Κομοτηνή, ο Β. Κόκκαλης είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον δήμαρχο Παγγαίου κ. Φίλιππο Αναστασιάδη, στην οποία παρευρέθηκαν η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και με το σύνολο των εκπροσώπων των συντονιστικών οργάνων των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Περιφέρειας.
Παρουσιάστηκαν στα κυβερνητικά στελέχη τα προβλήματα της περιοχής, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη λειτουργία του τοπικού ΤΟΕΒ και τις αρδευτικές ανάγκες που υπάρχουν στην περιοχή. Ο δήμαρχος Παγγαίου κατέθεσε αίτημα σχετικά με την αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου της περιοχής και για ιαματικούς σκοπούς, το οποίο μπορεί να επιφέρει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης στον Δήμο.
Ακολούθησε συνάντηση του υφυπουργού με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Νέστου κ. Κώστα Ζυγούλη και τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας κ. Θέμη Καλπακίδη, οι οποίοι κατέθεσαν υπόμνημα σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί. Ο Β. Κόκκαλης παρουσίασε τη στρατηγική του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για θέματα που εμπίπτουν στις αρμοδιότητές του και διαβεβαίωσε τους παραγωγούς, ότι βασική προτεραιότητα της σημερινής κυβέρνησης είναι η στήριξη των αγροτών και του πρωτογενούς τομέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass