ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «AGRENDA»

Στη Λάρισα τα βραβεία «Αγρότης της Χρονιάς»

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2018 15:49

Στη Λάρισα διοργανώνει φέτος την ετήσια γιορτή του «Αγρότη της Χρονιάς», τα βραβεία - θεσμό που έχει καθιερώσει η εφημερίδα Agrenda, αναδεικνύοντας την απονομή τους σε ημέρα γιορτής για όλους τους αγρότες. Έτσι, στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου, στους φιλόξενους χώρους του ξενοδοχείου Imperial, αύριο Σάββατο 20 Ιανουαρίου, από τις 10 το πρωί, στήνεται ένα ολοήμερο πανηγύρι, ύμνος στην αγροτική παραγωγή.

Κεντρικός ομιλητής στη φετινή εκδήλωση του «Αγρότη της Χρονιάς» θα είναι ο καθηγητής Άλαν Μάθιους, ομότιμος καθηγητής Ευρωπαϊκής Αγροτικής Πολιτικής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του πανεπιστημίου Τρίνιτι στο Δουβλίνο και βαθύς γνώστης των θεμάτων της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.
Στη διάρκεια της ημερίδας, επίλεκτα μέλη της επιστημονικής κοινότητας, στελέχη της αγοράς μηχανημάτων και αγροτικών εφοδίων και καταξιωμένοι στη δουλειά τους αγρότες και κτηνοτρόφοι, σε ζωντανή συζήτηση με όλους τους καλεσμένους στην εκδήλωση, θα κληθούν να αναπτύξουν τέσσερις ενδιαφέρουσες θεματικές ενότητες και συγκεκριμένα: Κοινή Αγροτική Πολιτική και Δικαιώματα Ενιαίας Ενίσχυσης, Εισροές, Συγκρότηση και Αποδοτικότητα Εκμεταλλεύσεων, Αγροτική Τεχνολογία και Αναπτυξιακός Προγραμματισμός, Κτηνοτροφική Παραγωγή και Κανόνες Αγοράς.
Στην πρώτη ενότητα, τον καθηγητή Άλαν Μάθιους θα πλαισιώσει στην ανάπτυξη των θεμάτων για την Κοινή Αγροτική Πολιτική και τα Αναπτυξιακά Προγράμματα ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Πολιτικής και Κοινοτικών Πόρων Χαράλαμπος Κασίμης.
Εναρκτήριες εισηγήσεις στις άλλες τρεις ενότητες θα γίνουν από τους καθηγητές Ηλία Ελευθεροχωρινό, Θεοφάνη Γέμτο και Γεώργιο Αρσένο.
Η εκδήλωση θα κλείσει με την απονομή των τριών βραβείων:
Αγρότης της Χρονιάς, Κτηνοτροφική Εκμετάλλευση της Χρονιάς και Συλλογική Προσπάθεια της Χρονιάς. Ειδικά για τη φετινή εκδήλωση έχει προβλεφθεί και ένα τέταρτο βραβείο, το οποίο συνιστά τιμητική διάκριση και έρχεται να αναδείξει τον τρόπο ζωής των μετακινούμενων κτηνοτρόφων και τη συνεισφορά σ’ αυτό το μοντέλο παραγωγής μιας εξαίρετης προσωπικότητας του κτηνοτροφικού χώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass