ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΠΑΓΕΤΟ-ΧΑΛΑΖΙ

Στον ΕΛΓΑ σήμερα οι Αγιώτες παραγωγοί

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 22:14

Σε παράσταση και διαμαρτυρία στον ΕΛΓΑ, στα γραφεία του στη Λάρισα, θα προχωρήσουν σήμερα το πρωί, στις 10:30, παραγωγοί του Δήμου Αγιάς.

Αυτό αποφασίστηκε χθες το βράδυ σε αγροτική σύσκεψη στην Αγιά, που συγκάλεσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας.

Η διαμαρτυρία αφορά στη μη τήρηση δέσμευσης εκ μέρους του ΕΛΓΑ, που εκφράστηκε σε προηγούμενη συνάντηση με τους Αγιώτες αγρότες, σύμφωνα με την οποία ως χθες 15 Φεβρουαρίου θα ανακοίνωνε τις εκτιμήσεις ζημιών που υπέστησαν προϊόντα τους από παγετό και χαλάζι την περασμένη χρονιά. Οι παραγωγοί της περιοχής πιστεύουν πως εμπαίζονται άσχημα σ’ αυτό το φλέγον γι’ αυτούς ζήτημα και δηλώνουν ότι θα απαιτήσουν και θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την άμεση επιτέλους ανάρτηση των εκτιμήσεων.

Πέραν τούτου, κατά τη σύσκεψη, από τον πρόεδρο της ΕΟΑΣνΛ Ρίζο Μαρούδα, έγινε απολογισμός των πρόσφατων κινητοποιήσεων και ενημέρωση για τα αποτελέσματα και τις δεσμεύσεις της κυβέρνησης ως απόρροια των μπλόκων, όπως, επίσης, ευρεία συζήτηση για τη δίκη που πρόκειται να περάσουν στις 12 Μαρτίου στη Λάρισα αγρότες της περιοχής που συμμετείχαν σε κινητοποιήσεις. Για το θέμα δε αυτό, αποφασίστηκε να ζητηθούν ανακοινώσεις συμπαράστασης απ’ όλους τους κοινωνικούς φορείς και ο αγροτικός κόσμος της Αγιάς να παραστεί δυναμικά στο δικαστήριο στο πλευρό των διωκόμενων συναδέλφων τους.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass