Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας στο ΔΩΛ

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2018 18:00

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας διοργανώνει την 7η Πανελλήνια Συνάντηση Φυτοπροστασίας στο Δημοτικό Ωδείο της Λάρισας, από τις 5 έως 8 Μαρτίου, με συνδιοργανωτές τους:

Δήμο Λαρισαίων, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεωτεχνικό Επιμελητήριο, Εντομολογική Εταιρεία Ελλάδας, Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία, Ελληνική Ζιζανιολογική Εταιρεία, Φυτιατρική Εταιρεία Ελλάδος, Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο, Ελληνικό Σύνδεσμο Φυτοπροστασίας, ΓΕΩΤ.Ε.Ε. Παράρτημα Κεντρικής Ελλάδας, Γεωπονικό Σύλλογο Λάρισας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Γεωπόνων, Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Επαγγελματιών Γεωπόνων και Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων.

Στη Συνάντηση θα παρουσιαστούν εργασίες από εξειδικευμένους επιστήμονες σε θέματα εντομολογίας, ζιζανιολογίας, φυτοπαθολογίας κ.ά., καθώς και από εισηγητές του ΥΠ.Α.Α.Τ. και του Μπενακείου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, με σκοπό την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τον παραγωγό και την ελληνική γεωργία γενικότερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass