ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΟΑΣΝΛ ΣΤΟ ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Ζητούν την απένταξη από τον ΓΟΕΒ

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2018 16:39

Υπόμνημα κατά του ΓΟΕΒ απέστειλε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας. Συγκεκριμένα η ΕΟΑΣνΛ μαζί με τη συντονιστική επιτροπή μπλόκου Πλατυκάμπου καταγγέλλει τον ΓΟΕΒ Θεσσαλίας για «ληστρική επιδρομή-χαράτσι στο εναπομείναν πενιχρό εισόδημα των μικρομεσαίων αγροτών με πρόσχημα την είσπραξη στραγγιστικών τελών.

Αγρότες του Δήμου Κιλελέρ και μόνο αυτού στα Δημοτικά Διαμερίσματα Γαλήνης, Πλατυκάμπου, Μελισσοχωρίου και Κιλελέρ υποχρεούνται στην καταβολή στραγγιστικού τέλους καθόσον τα αγροκτήματά τους παρέμειναν στη δικαιοδοσία του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας με βάση αναχρονιστικούς νόμους και εγκυκλίους του παρελθόντος.

Η πρακτική του ΓΟΕΒ έχει υπερβεί κάθε μέτρο και οι αγρότες βρίσκονται αντιμέτωποι με οφειλές στις ΔΟΥ και υφίστανται αναγκαστικά μέτρα είσπραξης όπως μπλοκάρισμα λογαριασμών και απειλή κατάσχεσης».

Οι αγρότες επισυνάπτουν με το υπόμνημα και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ για απένταξη των παραπάνω περιοχών, την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Θεσσαλίας για διαγραφή βεβαιωμένων χρεών αγροτών από τον ΓΟΕΒ, απόφαση του Δ.Σ του ΓΟΕΒ Θεσσαλίας που είναι σύμφωνο να απαλλαγούν οι αναφερόμενες περιοχές και το εισηγείται στο Υπουργείο, ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ στη βουλή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass