ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΛΙΤΙ ΛΑΡΙΣΑΣ

Γιορτή των Σπόρων στην Πινακοθήκη

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2018 15:34

Την 4η Γιορτή Σπόρων διοργανώνει το Πελίτι Λάρισας, την Κυριακή 18 Μαρτίου στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας. Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές «Η γιορτή έχει σκοπό τη διάσωση και διάδοση των παλιών παραδοσιακών ποικιλιών σπόρων.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν σπόρους από αγγούρι, ντομάτα, μελιτζάνα, πιπεριά, κολοκύθα, κολοκυθάκι, καρπούζι, πεπόνι, λάχανο, κινέζικο λάχανο, κρεμμύδι, λούφα, μαϊντανό και φασόλια. Στη γιορτή έρχονται κάθε χρόνο φίλοι και καλλιεργητές, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, που μάχονται για τη διατροφική τους ανεξαρτησία. Να μπορούν δηλαδή να καλλιεργούν τον δικό τους σπόρο και να παράγουν προϊόντα με γεύση, άρωμα και προπάντων με διατροφική αξία.

Στην «4η Γιορτή των Σπόρων» θα συλλέξουμε πάλι τρόφιμα μακράς διαρκείας, χαρτικά και απορρυπαντικά όπου θα δοθούνε στην «Παιδική Στέγη Λάρισας», σωματείο αναγνωρισμένο ως « Φιλανθρωπικό». Οι προσφορές θα συγκεντρωθούν στην είσοδο του αμφιθεάτρου από τα μέλη της «Παιδικής Στέγη». Οι προσφέροντες αγαθά για την «Παιδική Στέγη Λάρισας» θα λάβουν επιπλέον σπόρους».

Καταλήγοντας οι διοργανωτές τονίζουν για όσους ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει το σάιτ τους: peliti.gr ενώ στο Facebook υπάρχει η: κοινότητα ΠΕΛΙΤΙ. Στο Youtube: Peliti.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass