Ο Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΑ

Μήπως και γι’ αυτό φταίει η ΝΔ;

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 16:06

Για την απώλεια προθεσμίας σύναψης σύμβασης για το Κοινοτικό Πρόγραμμα Προώθησης της Φέτας εξέδωσε ανακοίνωση ο γραμματέας Π.Ε. ΝΔ, βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Αναλυτικότερα η δήλωση Αυγενάκη έχει ως εξής:

«Τη στιγμή που ο κτηνοτροφικός κλάδος ασφυκτιά υπό το βάρος της υπερφορολόγησης η Κυβέρνηση τού στερεί την ανάσα των κοινοτικών κονδυλίων ύψους 5,2 εκατ. ευρώ για την προώθηση της Φέτας (Π.Ο.Π.), στις αγορές τις Ευρώπης, των Η.Π.Α και του Καναδά. Μια ακόμα τραγική αποτυχία στο πλούσιο ιστορικό της Κυβέρνησης, για την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε ήδη από τις 14 Μαρτίου 2018 εκφράσει την ανησυχία της με σχετική ερώτηση στη Βουλή, αναδεικνύοντας παράλληλα καταγγελίες που έκαναν λόγο για μεθοδεύσεις από τη διοίκηση του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Απέναντι σε αυτά ο υπουργός παρέμεινε άφαντος μέχρι πρότινος οπότε και προέβη στον “αποκεφαλισμό” του διορισμένου από τον ίδιο ΔΣ του ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια αποποίησης των ευθυνών του. Τι έχει να πει ο κ. Υπουργός στους Έλληνες κτηνοτρόφους και παραγωγούς για την απώλεια της χρηματοδότησης; Μήπως και γι’ αυτό φταίει η ΝΔ; Ο κ. Αποστόλου έχει υποχρέωση απέναντι στον ελληνικό λαό να αναλάβει τις ευθύνες του αντί να κρύβεται πίσω από τις μεθοδευμένες παραιτήσεις των συνεργατών του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass