ΟΠΕΚΕΠΕ: Ακόμη 4 ημέρες για το ΟΣΔΕ

ΛΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ «ΠΟΙΝΕΣ»

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 15:20

Την Παρασκευή 15 Ιουνίου λήγει οριστικά η προθεσμία υποβολής της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης 2018. Με δεδομένο ότι ήδη έχει δοθεί παράταση ενός μήνα, ο ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους παραγωγούς ότι «η προθεσμία αυτή είναι τελική, υποχρεωτική από τον κοινοτικό κανονισμό και το σύστημα θα κλείσει οριστικά για τις εμπρόθεσμες αιτήσεις.

Από κει και πέρα και μέχρι τις 10 Ιουλίου θα παραλαμβάνονται αιτήσεις με ποινή καθυστέρησης ανά εργάσιμη μέρα 1% επί του ποσού ενίσχυσης που θα είχε δικαίωμα να λάβει ο παραγωγός. Μετά τις 10 Ιουλίου οι αιτήσεις θα θεωρούνται απαράδεκτες και δεν θα πληρώνονται. Ο Οργανισμός Πληρωμών «παρακαλεί τους αγρότες να επισπεύσουν τη διαδικασία υποβολής της αίτησης είτε ONLINE μέσω του συστήματος του ΟΠΕΚΕΠΕ στο www.opekepe.gr, είτε μέσω του πολυπληθούς δικτύου ΚΥΔ που λειτουργεί φέτος στη χώρα, αναλυτικός κατάλογος των οποίων υπάρχει στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ».

Στο μεταξύ μέχρι το Σάββατο 9 Ιουνίου περισσότεροι από 64.500 παραγωγοί και δικαιούχοι του περασμένου έτους δεν είχαν καν υποβάλει αίτηση! Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ύπαιθρο Χώρα» μέχρι το Σάββατο 9/6 το πρωί είχαν οριστικοποιηθεί περίπου 493.000 δηλώσεις, όταν για το 2017 το σύνολο των τελικών δικαιούχων (οριστικοποιημένες ΕΑΕ) ανερχόταν σε 658.391. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος να οριστικοποιηθούν 165.492 δηλώσεις, δηλαδή 23.640 περίπου δηλώσεις ανά ημέρα!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass