Επιβεβλημένη η διαβούλευση για τον καθορισμό της νέας ΚΑΠ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2018 15:42

“Ο πρωτογενής τομέας εξελίσσεται συνεχώς και με τη νέα ΚΑΠ 2021 – 2027 προμηνύονται μεγάλες αλλαγές. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο σαν χώρα θα πρέπει να εστιάσουμε σε τρία σημεία: Στην προστασία του περιβάλλοντος, στην αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών και στην κατάλληλη προετοιμασία του Υπ.ΑΑΤ με στοχευμένες προτάσεις που θα καθοριστούν ύστερα από σοβαρή διαβούλευση”.

Αυτά ανέφερε, μεταξύ άλλων στον σύντομο χαιρετισμό του, ο αν. τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, στην ημερίδα που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού τόνισε την ανάγκη προσαρμογής του πρωτογενούς τομέα στις μεγάλες αλλαγές που πλησιάζουν, έκανε μια σύντομη ανάλυση στους τρεις στόχους που πρέπει να θέσει η χώρα μας, πρόσθεσε τα εξής: Η νέα ΚΑΠ 2021 – 2027 αποτελεί ένα σπουδαίο αναπτυξιακό εργαλείο για ολόκληρη την Ευρώπη και οφείλουμε σε αυτή τη νέα πρόκληση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Παραλείψεις, λάθος επιλογές και στοχεύσεις δεν δικαιολογούνται. Οι αποφάσεις που θα ληφθούν το αμέσως προσεχές διάστημα, θα επηρεάσουν τη γεωργία για την επόμενη δεκαετία, γι’ αυτό και η διαβούλευση είναι επιβεβλημένη».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass