«Υπόθεση όλων» η Γαλακτοκομική

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2018 16:55

Συνάντηση κι ενημέρωση των προέδρων χωριών και κοινοτήτων της Ελασσόνας, με αφορμή την ίδρυση και λειτουργία τμήματος Γαλακτοκομικής Σχολής, πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Ελασσόνας.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, υποστήριξε:

«Η Γαλακτοκομική Σχολή, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία της από τον Σεπτέμβριο, ως παράρτημα του 2ου ΙΕΚ Λάρισας, και από την επόμενη χρονιά, μεταφερόμενη στο παλιό Καπνεργοστάσιο σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, δεν είναι μια υπόθεση που αφορά μόνο στη δημοτική αρχή. Είναι μία υπόθεση που αφορά σε ολόκληρη την Ελασσόνα, την τοπική της οικονομία, την ανάπτυξη, το μέλλον της.

Ζητούμε τη συνεργασία όλων των φορέων της επαρχίας για να στηριχθεί το μεγαλύτερο αναπτυξιακό πρόγραμμα που δημιουργήθηκε στην Ελασσόνα. Σχέδιό μας η διασύνδεση της Σχολής με τους ντόπιους παραγωγούς γάλακτος, με τις μεγάλες επιχειρήσεις της επαρχίας, με τη Φέτα ΠΟΠ της Ελασσόνας. Στόχος μας η μετατροπή της Ελασσόνας σε πανελλαδικό κέντρο έρευνας και κατάρτισης, σε σχέση με την κτηνοτροφία και το γάλα.

Επιτέλους, ο "λευκός χρυσός" της χώρας μπορεί και πρέπει να γίνει αιχμή του δόρατος για την ουσιαστική ανάπτυξη του πρωτογενούς μας τομέα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass