Σε συνεργάτες του ΘΕΣγάλα οι αυτόματοι πωλητές

* ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 22:10

Σε διαχειριστές - συνεργάτες του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα παραχωρήθηκαν τα καταστήματα και οι αυτόματοι πωλητές της Λάρισας, οι οποίοι αναλαμβάνουν πλέον την καθημερινή τους λειτουργία (διαχείριση, εξυπηρέτηση καταναλωτών, καθαριότητα κτλ).

Αν και οι πληροφορίες της «Ε» αναφέρουν ότι αυτό έγινε «στο πλαίσιο της οικονομικής εξυγίανσης του Συνεταιρισμού», η Διοίκηση του ΘΕΣγάλα υποστηρίζει ότι «αυτή η κίνηση εντάσσεται στη νέα στρατηγική του Συνεταιρισμού για τον εξορθολογισμό της διαχείρισης των καταστημάτων της και δόθηκε προτεραιότητα σε εργαζομένους και παραγωγούς του Συνεταιρισμού, οι οποίοι αποδέχθηκαν την πρόταση της Διοίκησης του ΘΕΣγάλα και ανέλαβαν τη διαχείριση των καταστημάτων».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του Συνεταιρισμού, Αντρέα Χαρδαλούπα, «η παραπάνω κίνηση θεωρήθηκε σκόπιμη, στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, η οποία έχει σκοπό τον εξορθολογισμό της διαχείρισης των καταστημάτων της Λάρισας και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω της προσωπικής επικοινωνίας μαζί τους. Φυσικά η ιδιοκτησία των καταστημάτων και των αυτόματων πωλητών παραμένει στον ΘΕΣγάλα, όπως επίσης η τροφοδοσία και η αποκλειστικότητα της προμήθειας των προϊόντων. Η λειτουργία του κέντρου διαχείρισης που παρακολουθεί καθημερινά σε πραγματικό χρόνο τα καταστήματα παραμένει επίσης στον ΘΕΣγάλα. Δεν πρόκειται για franchise, αλλά για σύστημα δικαιώματος μερικής διαχείρισης καταστήματος χωρίς οικονομική συνεισφορά του διαχειριστή προς τον Συνεταιρισμό - εκτός των εκπαιδεύσεων».

Γ.Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass