Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελασσόνα "πουλάει" τη φέτα της

Μεγάλο ενδιαφέρον για τη Γιορτή από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2018 15:04

Με παρεμβάσεις του επιτρόπου Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης Phil Hogan και της νεοσύστατης Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Φέτας, η Πανελλήνια Διοργάνωση "ΦΕΤΑ 2018" δίνει για τον προσεχή Σεπτέμβρη βαρυσήμαντο ραντεβού με τους παραγωγούς όλης της χώρας.

Έχοντας βάλει τον πήχη της διοργάνωσης πολύ ψηλά, ο Δήμος Ελασσόνας φιλοδοξεί να μετατρέψει την πανελλήνια διοργάνωση του 2018 στο πιο σημαντικό γεγονός για το δημοφιλέστερο ΠΟΠ προϊόν της χώρας. Συνέδριο με "μεγάλες" παρουσίες και επιστημονικές ημερίδες που προσεγγίζουν το σύνολο σχεδόν των θεμάτων του παραγωγικού κόσμου, είναι βέβαιο πως η καρδιά της φέτας θα χτυπάει στην Ελασσόνα για το τριήμερο από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Η Ελασσόνα άλλωστε είναι η "πρωταθλήτρια" της φέτας, έχοντας συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγής του προϊόντος και η δημοτική αρχή πιστοποιεί τα "πρωτεία" με μια αρκετά φιλόδοξη διοργάνωση. Κάτι που αποδεικνύεται άλλωστε από τη συμμετοχή τόσο στην έκθεση όσο και στο πωλητήριο που θα λειτουργήσει το τριήμερο στην πλατεία της Ελασσόνας και στο οποίο ήδη έχει δηλώσει συμμετοχή το σύνολο σχεδόν των παραγωγών, προμηθευτών και τυποποιητών του προϊόντος.

Σχετικά Άρθρα