ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ

«Η ενότητα των πολιτικών δυνάμεων θα φέρει τη λύση»

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2015 8:19

 

«Πρέπει να υπάρξει άμεση, ουσιαστική και οριστική διαβούλευση με την Ε.Ε. για να μπει επιτέλους η χώρα σε τροχιά σταθερότητας προς όφελος της ανάπτυξης, της νηνεμίας και της προοπτικής. Ο αγροτικός κόσμος, ενωμένος στο σύνολό του, θα είναι αρωγός στις ηγεσίες που θα κινηθούν με γνώμονα τα παραπάνω και κυρίως την ενότητα της χώρας». Αυτά αναφέρουν σε ανακοίνωσή του, έπειτα από σύσκεψη των Διοικητικών τους Συμβουλίων, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Φωτοβολταϊκών και o Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αγροτικών Θεμάτων εκφράζοντας την αγωνία του αγροτικού κόσμου για τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στη χώρα, αποφάσισαν για την ενημέρωση όλων των αγροτών, μελών και μη, καθώς και των ανθρώπων των 120 παρεμφερών επαγγελμάτων που άμεσα ή έμμεσα αποκτούν εισόδημα από τον πρωτογενή τομέα, κρατώντας ουσιαστικά τις επαρχιακές πόλεις ζωντανές και εξασφαλίζοντας την αξιοπρεπή παραμονή του αγροτικού κόσμου στην ύπαιθρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το μοναδικό δίλημμα που υφίσταται αυτή την ώρα είναι η ενότητα ή η διαίρεση της χώρας. Σε αυτό το δίλημμα, εμείς ήμασταν ανέκαθεν ξεκάθαροι υπέρ της ενότητας. Δεν δεχόμαστε να μας επιβάλουν τη διαμάχη της δεκαετίας του ’80, με πράσινα, μπλε και κόκκινα καφενεία. Εμείς απαντάμε με ενότητα. Όλοι οι ηγέτες άλλωστε οφείλουν να αποφασίζουν στα δύσκολα και να μην εφαρμόζουν τη μέθοδο του Πόντιου Πιλάτου. Εκπροσωπώντας μια μεγάλη μερίδα του αγροτικού κόσμου, που ζει, παράγει, επενδύει και οραματίζεται μια Ελλάδα με προοπτική. Καλούμε όλες τις πολιτικές ηγεσίες της χώρας μας να συναποφασίσουν με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών, πέρα από μικροπολιτικές σκοπιμότητες, να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι των 3 εκ. αγροτών και των οικογενειών τους, να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι των επαγγελματιών που επιβιώνουν από τον πρωτογενή τομέα και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, να συνεχίσει τις πρωτοβουλίες για την επίλυση του θέματος, με γνώμονα την ενότητα της χώρας. Το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι καθοριστικό για το μέλλον της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass