«Να γίνει νωρίτερα του χρόνου η δακοκτονία»

Ο Γ. ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΗ ΔΑΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 16:07

Τη ΔΑΟΚ ΠΕ Λάρισας επισκέφθηκε ο αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών, κ. Γ. Μανώλης, προκειμένου να ευχαριστήσει διά ζώσης τον προϊστάμενο της Δ/νσης κ. Π. Καλφούντζο και τον τμηματάρχη του Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου κ. Δ. Σταυρίδη, για τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν και οι οποίες εξασφάλισαν 2 επιπρόσθετους ψεκασμούς από τους προβλεπόμενους (συνολικά 6 αντί για 4) στο πλαίσιο του προγράμματος της Δακοκτονίας.

Ο κ. Γ. Μανώλης επίσης μετέφερε στους υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Θεσσαλίας την ικανοποίηση των ελαιοπαραγωγών του Δ. Τεμπών για την εξασφάλιση των επιπρόσθετων ψεκασμών. Τονίζει, όμως, ότι «δεν μπορεί κάθε χρόνο να «δοκιμάζονται» οι αντοχές των τοπικών ΔΑΟΚ και υπαλλήλων τους προκειμένου να προλαμβάνουν τη βραδύτητα που παρουσιάζεται στη διεκπεραίωση των απαραίτητων διαδικασιών από πλευράς Υπ.Α.Α.Τ. και η οποία μπορεί να προβεί καταστροφική σε πρώιμες χρονιές, όπως είναι η φετινή. Γι’ αυτόν τον λόγο, το Υπ.Α.Α.Τ. πρέπει να ξεκινήσει άμεσα τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το 2019 οι δολωματικοί ψεκασμοί να ξεκινήσουν από τις αρχές Ιουνίου ή το αργότερο μέσα Ιουνίου όπως είναι και το επιστημονικά ορθότερο. Εκτός και αν -αναρωτιέται ο κ. Γ. Μανώλης- όλες αυτές οι καθυστερήσεις από πλευράς Υπ.Α.Α.Τ. γίνονται σκόπιμα γι’ άλλους λόγους, όπως π.χ. για να φύγει ο συντονισμός και η επίβλεψη του προγράμματος Δακοκτονίας από το Υπ.Α.Α.Τ. και τις τοπικές ΔΑΟΚ και να μεταφερθεί σε ιδιώτες».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass