Κάλεσμα ΕΟΑΣΚ με «φόντο» μπλόκα στην Εθνική Οδό!

Β. ΜΠΟΥΤΑΣ: ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 24 Νοε 2015 20:50

 

Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη

Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή εκπροσώπων αγροτικών συλλόγων από όλα τα χωριά του κάμπου στην κρίσιμη πανθεσσαλική αγωνιστική συγκέντρωση της Πέμπτης 26 Νοεμβρίου 2015 που οργανώνεται στον Παλαμά, απηύθηναν χθες τα μέλη σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας (ΕΟΑΣΚ) μέσω συνέντευξης τύπου στο Ξενοδοχείο «ΑΥΡΑ».

Ο πρόεδρος Βαγγέλης Μπούτας και ο αντιπρόεδρος (Αντιδήμαρχος Παλαμά) Κώστας Τζέλλας δήλωσαν με έμφαση ότι οι δυναμικές κινητοποιήσεις είναι μονόδρομος καθώς απειλείται ευθέως η επιβίωση των μικρομεσαίων αγροτών με τα νέα κυβερνητικά μνημονιακά μέτρα!

Μάλιστα ο Β. Μπούτας προανήγγειλε την δημιουργία μπλόκων στην Εθνική Οδό, ωστόσο επισήμανε πως ο χρόνος ο τόπος και η μορφές του αγώνα θα αποφασιστούν σε ότι αφορά στη Θεσσαλία κατά την συγκέντρωση στον Παλαμά και για όλη την Ελλάδα, κατά την πανελλαδική σύσκεψη που θα γίνει στις 6 Δεκεμβρίου στη Λάρισα.

«Είναι γελασμένοι οι κυβερνώντες αν νομίζουν ότι με τις καθυστερήσεις και τις αναβολές στην εφαρμογή των μέτρων θα καταφέρουν να κάμψουν το υψηλό αγωνιστικό φρόνιμα των αγροτών και τελικά θα ματαιώσουν τις κινητοποιήσεις. Τα προβλήματα είναι τεράστια και οι διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, τα χαράτσια, η ακρίβεια και οι πλειστηριασμοί έγιναν πλέον μέρος της ζωής μας για να ξεχαστούν τόσο γρήγορα» υπογράμμισε!

Επίσης πρόσθεσε πως ο ΕΛΓΑ ακόμη δεν κατέβαλλε αποζημιώσεις στους πληγέντες παραγωγούς, ενώ επίκειται και το νέο ασφαλιστικό που θα ισοπεδώσει τα δικαιώματα όχι μόνο των αγροτών αλλά όλων των Ελλήνων εργαζομένων και συνταξιούχων.

Ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής προχώρησε και σε μια καταγγελία, λέγοντας ότι το τελευταίο διάστημα εκβιάζουν τηλεφωνικά τους αγρότες πως αν δεν σπεύσουν να πληρώσουν τα χρέη τους θα πάρουν τις περιουσία τους.

Αναφορικά με της συγκέντρωση στον Παλαμά για άλλη μια φορά τη χαρακτήρισε κομβικής σημασίας για το μέλλον του αγώνα, διότι οι αποφάσεις που θα παρθούν θα διαγράψουν τις κατευθύνσεις των δράσεων τις επόμενες εβδομάδες

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass