Αναβλήθηκε και πάλι η Γ΄ Εθνική

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2016 12:40
           

Ούτε αυτό το σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τελικά οι αγώνες της Γ' εθνικής κατηγορίας. Να σημειώσουμε πως η αγωνιστική αυτή είχε αναβληθεί την περασμένη εβδομάδα, λόγω της απεργίας της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (ΠΝΟ), η οποία υποχρέωσε τα μέλη της επιτροπής πρωταθλήματος να μεταθέσουν την αγωνιστική της 31ης Ιανουαρίου για την 7η Φεβρουαρίου.

Η επιτροπή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε σήμερα και νέα αναβολή της αγωνιστικής, καθώς τα σοβαρά και συνεχιζόμενα προβλήματα στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την αναγκάζουν ν' αναβάλει εκ νέου την αγωνιστική, για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο και πλέον το πρόγραμμα μετατίθεται προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές!

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass