ΣΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΛ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΓΙΑ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Σχίσμα αντί για… γέφυρα

*Ποια ήταν η πρόταση που δεν έγινε αποδεκτή και τι έκανε ο Αντώνης Τσαγκάλης *Νοκ άουτ για δεκαπέντε μέρες ο Μανώλης Μονιάκης. Στην αποστολή ο Βαρέλα

Δημοσίευση: 07 Φεβ 2016 10:49

 

Του Σωτ. Κέλλα

Το ραντεβού μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ.Κούγια και του ομολόγου του στην Ερασιτεχνική (μέχρι προχθές) Νίκου Κυριακού αντί να ρίξει γέφυρα συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών προκάλεσε σχίσμα στην ερασιτεχνική και ίσως και μεγαλύτερη ένταση στις σχέσεις ΠΑΕ και ερασιτεχνικής που είχε ως αποτέλεσμα και την παραίτηση του κ. Κυριακού.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο κ. Κυριακού είχε συμφωνήσει σε αρκετά σημεία με τον κ.Κούγια και έγινε κομιστής στο διοικητικό συμβούλιο μιας συγκεκριμένης πρότασης που την έφερε για έγκριση ώστε να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δυο πλευρών προς όφελος της ΑΕΛ.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο κ. Κυριακού έκανε το ραντεβού με τον πρόεδρο της ΠΑΕ.

Η πρόταση που έφερε ο κ.Κυριακού προς έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο ήταν η ακόλουθη:

 1) Άμεσος τερματισμός της αντιπαλότητας μεταξύ ερασιτέχνη - ΠΑΕ και σαν ένδειξη  καλής θέλησης να υπάρξει μια κοινή ανακοίνωση των δυο πλευρών που θα σηματοδοτούσε και μια νέα αρχή από μηδενική βάση.

2) Στο θέμα των εκκαθαρίσεων να υπάρχει μια μηνιαία αποζημίωση σε ποσό που θα συμφωνούσαν οι δυο πλευρές και σαν μια ένδειξη καλής θέλησης ο κ.Κούγιας να έδινε 2.000 ευρώ με την ευκαιρία της κοπής της πίτας.

3) Συμφωνήθηκε να αποδοθούν  τα τρόπαια(το πρωτάθλημα και τα δυο κύπελλα) στην ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της γιορτής στις 20 Φεβρουαρίου στο Palladium στο οποίο ο κ. Κούγιας είπε ότι θα φροντίσει να δοθεί σημαντική δημοσιότητα.

4) Συζητήθηκε το επίπεδο των ακαδημιών ποδοσφαίρου καθώς κάποιες δηλώσεις του κ.Κούγια έκαναν ζημιά στη φήμη του σωματείου. Συμφωνήθηκε ο κ.Κούγιας να κάνει ραντεβού με τον αρχιπροπονητή των ακαδημιών (Βασιλείου) και με τον έφορο για να γίνει επαναπροσέγγιση με το τμήμα ποδοσφαίρου.

5) Συμφωνήθηκε να γίνει προσπάθεια να πάρουν οι ακαδημίες για προπόνηση το Αλκαζάρ ή το προπονητήριο «Γ. Μητσιμπόνας» ενώ συζητήθηκε και εξεύρεση χώρου για κατασκευή γηπέδων για τις ακαδημίες. Μάλιστα ο κ. Κυριακού είπε στον κ.Κούγια ότι ο αντιπρόεδρος κ.Τσαγκάλης του ανέφερε για κάποια οικόπεδα φίλων, με τους οποίους βρίσκεται σε συζητήσεις για αυτό ακριβώς τον λόγο.

Από τις προτάσεις αυτές άλλες απορρίφθηκαν ενώ κάποιες δεν συζητήθηκαν καθόλου. Η καταψήφιση στο θέμα των τροπαίων έκανε τον κ.Κυριακού να παραιτηθεί από πρόεδρος.

Χθες υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του αντιπροέδρου της ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ.Αντώνη Τσαγκάλη με τον κ.Κούγια με τον πρώτο να δηλώνει ότι αυτή τη στιγμή προεδρεύει και ίσως αναλάβει πρόεδρος και να ζητάει εκ νέου ραντεβού.

Ο κ. Κούγιας είπε ότι μπορεί να γίνει συζήτηση αλλά για το θέμα της εκκαθάρισης πρόσθεσε ότι θα πρέπει να συμψηφιστεί και η είσοδος τριακοσίων παιδιών από τις ακαδημίες δωρεάν σε κάθε αγώνα της ΠΑΕ ΑΕΛ από τη στιγμή που αυτά τα παιδιά πληρώνουν συνδρομές στο ερασιτεχνικό σωματείο.

ΝΟΚ ΑΟΥΤ Ο ΜΟΝΙΑΚΗΣ

Μια απρόσμενη απουσία θα έχει η ΑΕΛ στο αυριανό παιχνίδι στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας καθώς στην προπόνηση τραυματίστηκε ο Μανώλης Μονιάκης που υπέστη κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου.

Ο Μονιάκης θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δεκαπέντε μέρες ενώ υπενθυμίζουμε ότι στη διάθεση του τεχνικού Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα είναι και ένας ακόμα τραυματίας ο Άγγελος Βέρτζος.

Τη θέση του αριστερού μπακ διεκδικεί ο Βασίλης Ρέντζας με εναλλακτική επιλογή τον Κοντοχρήστο.

Σήμερα  στις 11 το πρωί θα γίνει η τελευταία προπόνηση και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λαμία και πληροφορίες θέλουν να συμπεριλαμβάνεται σε αυτή και ο Βαρέλα.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

Ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) έληξε ο αγώνας της Ζακύνθου με τον Απόλλωνα Σμύρνης που άνοιξε την αυλαία της 18ης ημέρας στην Football League. Η «ελαφρά ταξιαρχία» η οποία «έπιασε» την Κέρκυρα στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 36 βαθμούς, στο 67ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Κονέ.

Τα έως τώρα αποτελέσματα:

Ζάκυνθος-Απόλλων Σμύρνης      0-0

Χανιά-Εργοτέλης           3-0 (α.α.)

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Παναχαϊκή-Πανελευσινιακός

15:00 Αχαρναϊκός-Παναιγιάλειος OTE Sport 2 HD

15:00 Αγροτικός Αστέρας-Αναγέννηση Καρδίτσας

15:00 Κισσαμικός-Τρίκαλα

15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός

ΔΕΥΤΕΡΑ

15:00 Καλλιθέα-Κέρκυρα OTE Sport 3 HD

18:00 Λαμία-ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΕΛ  38

2. Κέρκυρα       36

3. Απόλλων Σμύρνης     36

4. Τρίκαλα         31

5. Καλλιθέα      27

6. Κισσαμικός    25

7. Λαμία            24

8. Αναγέννηση Καρδίτσας          22

9. Αχαρναϊκός   21

10. Χανιά          21

11. Παναιγιάλειος          20

12. Ολυμπιακός Βόλου  19

13. Εργοτέλης   19

14. Αγροτικός Αστέρας 18

15. Πανσερραϊκός          18

16. Παναχαϊκή   17

17. Ζάκυνθος     17

18. Πανελευσινιακός      14

Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

18:00 Απόλλων Σμύρνης-Χανιά OTE Sport 3 HD

Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

18:30 Παναιγιάλειος-Λαμία OTE Sport 5 HD

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

15:00 Κέρκυρα-Παναχαϊκή

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα

15:00 Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας

15:00 Πανσερραϊκός-Κισσαμικός

15:00 Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

18:00 Πανελευσινιακός - ΑΕΛ OTE Sport 3 HD

Εργοτέλης – Αχαρναϊκός 0-3 α.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass