ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟΝ ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΩΤΙΕΑ

Βελτιωμένος ο Τύρναβος

*Ο Μίλτος Ζιάκας δοκίμασε τον Παπαχρήστο ως δεξί μπακ και τον Αϊβάζη κεντρικό μπακ

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 8:16

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε προχθές το απόγευμα στην Αγιά ο Τύρναβος 2005, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση και έδειξε μια βελτιωμένη εικόνα, σε σχέση με αυτή της παρουσίας του, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας(2ος όμιλος).

Ανεξαρτήτου του αποτελέσματος που δεν  έχει τόσο μεγάλη σημασία, αυτό που μετρά περισσότερο είναι ότι οι «κυανέρυθροι» αγωνίσθηκαν όπως σε αγώνα πρωταθλήματος και είχαν πειθαρχία, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Αυτό ικανοποίησε τον τεχνικό της ομάδας Μιλτιάδη Ζιάκα, που χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και έβγαλε τα συμπεράσματα που ήθελε, ενόψει της συνέχειας στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ο Μελιβοιώτης προπονητής δοκίμασε στη θέση του αριστερού μπακ τον Παπαχρήστο που πήγε πολύ καλά, ενώ ως στόπερ  έπαιξε ο Αϊβάζης, που επίσης είχε καλή παρουσία.

Φυσικά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο Λεωνίδας Κωστούλας, ο οποίος φάνηκε  πολύ ορεξάτος, πέτυχε με κεφαλιά το γκολ στο 47΄και γενικά με τις κινήσεις του αλλά και την αρίστη συνεργασία που είχε με τον Αντώνη Βούζα, έδειξε ότι επιθετικά θα αποτελέσουν ένα ιδανικό δίδυμο.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ;

Κατά τα άλλα, το ερώτημα πλέον που πλανάται είναι το πότε θα παίξουν οι ομάδες της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Δυο Κυριακές αναβλήθηκαν οι αγώνες  λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων  και αν η ΕΠΟ αποφασίσει και τρίτη αναβολή, τότε θα αρχίσει ένας πραγματικός «Γολγοθάς», καθώς θα υποχρεωθούν οι ομάδες να αγωνίζονται συνεχώς Κυριακή και Τετάρτη.

Πάντως παράγοντες των «κυανέρυθρων» μετά τον φιλικό στην Αγιά, αναρωτήθηκαν γιατί αναβάλλονται μόνο αγώνες της Γ΄Εθνικής και ενώ όλα τα άλλα πρωταθλήματα διεξάγονται  κανονικά.

Και το ερώτημα το δικό μας είναι, πώς μπορούν οι ομάδες να μετακινηθούν και γίνονται φιλικά παιχνίδια, ενώ αναβάλλονται οι επίσημοι αγώνες.

Αυτό που είναι καλό να δει  η Ομοσπονδία και το οποίο επαναλαμβάνουμε είναι για το θέμα του υποβιβασμού των οκτώ ομάδων.

Θεωρούμε ότι είναι πέρα για πέρα άδικο, τα σωματεία που κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες έχουν δίκιο που φωνάζουν και καλό είναι το θέμα να επανεξετάσει η ΕΠΟ, διότι στο τέλος πολλές ομάδες θα «σβήσουν».

Αναμφισβήτητα να μείνουν στον χώρο της Γ΄Εθνικής τα υγιείς σωματεία, όμως αν από έναν όμιλο που συμμετέχουν 17 ομάδες οι μισές σχεδόν υποβιβάζονται, τότε μετά από τέσσερις-πέντε αγωνιστικές στον δεύτερο γύρο, αρκετές δεν θα έχουν κίνητρο και βλέποντας ότι δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, πιθανότατα να εγκαταλείψουν το… πλοίο και δεν θα είναι ότι το καλύτερο για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που υποφέρει και αξίζει καλύτερης αντιμετώπισης…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass