ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

Ο αθλητισμός… σπάει τα μπλόκα

*Χωρίς προβλήματα διεξάγονται τα τοπικά πρωταθλήματα και η ΕΠΣΛ τους ευγνωμονεί

Δημοσίευση: 09 Φεβ 2016 8:17

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα, σπάνε τα… μπλόκα των αγροτών, που εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου έχουν βγει στους δρόμους για να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους και να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους απέναντι στα  μέτρα της Κυβέρνησης.

Σε όλη την Ελλάδα οι δρόμοι έχουν… πλημμυρίσει από τρακτέρ  και συνεχώς σκληραίνουν τη στάση τους, με πολύωρους  αποκλεισμούς των δρόμων, διότι όπως και οι ίδιοι λένε, δεν έχουν άλλο πιο ουσιαστικό τρόπο αντίδρασης.

Ξημεροβραδιάζονται  λοιπόν πάνω στην άσφαλτο με το μέλλον τους να διαγράφεται δυσοίωνο, με βάση τα μέτρα που υποχρεώνουν την Κυβέρνηση να πάρει, οι δανειστές.

Πάντως οι αγρότες δείχνουν σεβασμό στις κοινωνικές ομάδες και ειδικά στους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Άλλωστε το ποδόσφαιρο είναι αυτό που κρατά ζωντανά ακόμη τα χωριά, ενώ πολλοί από αυτούς έχουν παίξει οι ίδιοι μπάλα ή παίζουν τώρα που βρίσκονται στους δρόμους, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους και οι συγγενείς τους γενικότερα.

Ανοίγουν λοιπόν τα μπλόκα στις ποδοσφαιρικές ομάδες αλλά και σε όλες τις ομάδες γενικότερα(μπάσκετ, βόλεϊ), συμβάλλοντας  έτσι ώστε να διεξάγονται χωρίς προβλήματα τα πρωταθλήματα και να αθλούνται απρόσκοπτα οι νέοι μας.

ΕΠΣΛ:  ΔΕΝ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ

ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους αγωνιζόμενους αγρότες και σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη διευκόλυνση που παρέχουν για να μετακινούνται  οι ομάδες και οι διαιτητές χωρίς να δημιουργούνται προβλήματα, επισημαίνει τα εξής: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους οργανωμένους αγρότες του Νομού μας, που επί ένα 20ήμερο τώρα δίνουν τον δίκαιο αγώνα για την επιβίωσή τους στις Εθνικές οδούς, για την εξυπηρέτηση που παρέχουν στις μετακινούμενες ερασιτεχνικές ποδοσφαιρικές ομάδες και τους διαιτητές των αγώνων, προκειμένου στα κατά τόπους γήπεδα του Νομού μας, να διεξάγονται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες και να μην στερείται η νεολαία μας, τη μοναδική ίσως ευχάριστη ενασχόλησή της, αυτή με τον Αθλητισμό.

Πέρα από τις ευχαριστίες του, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, εύχεται προς όλους τους αγωνιζόμενους Έλληνες αγρότες, την άμεση δικαίωση του αγώνα τους και την επάνοδό τους στην αγροτική ενασχόληση, τη μεγαλύτερη πηγή ανάπτυξης της χώρας μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass