ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η 23η ΕΜΒΟΛΙΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ (15.30)

Συνεχίζονται οι μάχες στην Α’ ΕΠΣΛ

* Βαθμολογικά ντέρμπι στην υπόθεση παραμονής σε Αγ. Αναργύρους, Ελασσόνα και Αμυγδαλέα

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2016 9:33

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Παιχνίδια με σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον -κυρίως στη μάχη της σωτηρίας- περιλαμβάνει η σημερινή 23η εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ, οι αναμετρήσεις της οποίας θα ξεκινήσουν μισή ώρα αργότερα δηλαδή στις 15.30.

Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας Λάρισας αγωνίζεται στη Ροδιά με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό, σ’ ένα παιχνίδι στο οποίο και οι δύο αντίπαλοι χρειάζονται τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Οι μεν τυπικά γηπεδούχοι για να μην χάσουν έδαφος στη μάχη της παραμονής, οι δε φιλοξενούμενοι για να συνεχίσουν ακάθεκτοι την πορεία τους προς τον τίτλο.

Στα Φάρσαλα ο τοπικός Αχιλλέας θα φιλοξενήσει τη Δάφνη Γλαύκης. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί, ωστόσο απέναντί τους θα παραταχθεί μία ομάδα η οποία θα παλέψει για το βαθμό ή τους βαθμούς προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες στην υπόθεση παραμονής.

Μεγάλης βαθμολογικής σημασίας αναμετρήσεις με φόντο τη σωτηρία θα διεξαχθούν στους Αγ. Αναργύρους όπου ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί το Αβέρωφ, στην Ελασσόνα ανάμεσα στον ΠΟΕ και τον Σμόλικα Φαλάνης και στην Αμυγδαλέα όπου θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους ο τοπικός Αετός με τον Αετό Μακρυχωρίου (η μάχη των Αετών).

Ντέρμπι «μυρίζει» και στη Γιάννουλη όπου η Δήμητρα θα φιλοξενήσει τον Ηρακλή Λάρισας. Οι γηπεδούχοι από τη μία πλευρά προέρχονται από ένα εντυπωσιακό σερί (πέντε νίκες μία ισοπαλία και μάλιστα έχουν δεχθεί μόνο ένα γκολ σ’ αυτά τα παιχνίδια), ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι που τις δύο τελευταίες αγωνιστικές μετρούν ισάριθμες νίκες θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο με στόχο να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες παραμονής.

Από κει και πέρα Δόξα Βλαχογιαννίου και Αναγέννηση Καλοχωρίου θα διεκδικήσουν τους τρεις βαθμούς προκειμένου να αναρριχηθούν ακόμα πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, ο Φαλανιακός θα έχει θεωρητικά εύκολο έργο απέναντι στον Ηρακλή Χάλκης με στόχο να επιστρέψει μετά από τέσσερις αγωνιστικές στις νικηφόρες εμφανίσεις, ενώ στη Ν. Πολιτεία η τοπική Αστραπή, που το 2016 δεν έχει πετύχει νίκη, θα αντιμετωπίσει τον Δαμασιακό, ο οποίος θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα ξεκινήσουν στις 15.30 και οι διαιτητές που ορίστηκαν:

Αχιλλέας Φ. – Γλαύκη: Καρδούλας, Βασιλός, Κοτούμπας (παρ. διαιτ. Καραφέριας, ιατρός Γκανούρη)

Βλαχογιάννι – Καλοχώρι: Κουκούλης, Ακρίβος, Δήμου (παρ. διαιτ. Τζιόλας,

ιατρός Στεργιούλα)

Αστραπή Ν. Π. – Δαμασιακός: Μπουμαρσόπουλος, Γκανάτσιου, Τέγος Δ. (ιατρός Αντωνόπουλος)

Φαλανιακός – Χάλκη: Μπουρουζίκας, Δεληγιάννη Αλ., Τσατσαρώνης (παρ. διαιτ. Κουρδής, ιατρός Κουλουκτσής)

Αμπελωνιακός - Απόλλων Λάρ. (γήπ. Ροδιάς): Κορέστης, Πατέτσος, Ντελέζος Θ. (ιατρός Αγγελικος)

Δήμητρα Γιάνν. - Ηρακλής Λάρ.: Ντελέζος Ι., Αναστασίου, Νίκζας (παρ. διαιτ. Κωστής, ιατρός Χατζούλης)

Αγ. Ανάργυροι – Αβέρωφ: Βλιώρας, Κυρίτσης, Μπουρονίκος (ιατρός Κωστάκη)

ΠΟ Ελασσόνας – Σμόλικας: Καραγιάννης, Αρχοντής, Διαμαντής Θ. (παρ. διαιτ. Ν. Βαλιώτης, ιατρός Πετρούλη)

Αμυγδαλέα – Μακρυχώρι: Αγγελούλης, Παραφέστας, Τσακνάκης (ιατρός Σπανού)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.         62-6   58

Αχιλλέας Φ.   35-8   53

Δαμασιακός  38-27  37

Βλαχογιάννι   41-36  37

Δήμητρα Γιάνν.        24-16  37

Αστραπή Ν. Π.        41-22  35

Σμόλικας       32-20  34

Φαλανιακός   29-22  34

Καλοχώρι      29-33  34

ΠΟΕ   30-23  31

Μακρυχώρι   30-34  29

Αμυγδαλέα    22-32  28

Αμπελωνιακός         18-36  22

Γλαύκη          23-39  22

Αγ. Ανάργυροι         25-40  21

Ηρακλής Λάρ.          22-34  19

Αβέρωφ        21-49  14

Χάλκη 21-66  4

ΑΥΡΙΟ ΤΟ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΥΘΙΟ-ΒΑΛΑΝΙΔΑ

Αύριο εξάλλου στις 16.00 στο γήπεδο Δολίχης θα διεξαχθεί το β’ ημίχρονο του αγώνα Πύθιο-Βαλανίδα της 10ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ κατηγορίας. Το σκορ του αγώνα μέχρι το 45’ ήταν 1-1. Διαιτητής θα είναι ο κ. Κεραμίδας, με βοηθούς τους κ. Τάνα και Νάκα (ιατρός Φάκα).

ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ

Οι Ενωσιακοί προπονητές κ. Γ. Καμάκας και Γ. Κεραμάρης συνεχίζουν τις προπονήσεις παικτών των ερασιτεχνικών σωματείων του νομού, οι οποίοι θα συγκροτήσουν τις Μικτές ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣΛ την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη, στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Γ. Μητσιμπόνας», στις 15.15, θα γίνουν δύο προπονήσεις στις οποίες κλήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Για τη Μικτή Νέων: Τζίκας (Αβέρωφ), Πίσπας, Αθανασιάδης, Γκουνάρας Στ. (Ακαδ. Πλίτση), Σούμπασης (Αμπελόκηποι), Καφανέλης (Ανθούπολη), Βλαχάκης, Ντόκος, Τσουμάνης, Μπουζούκης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Δημήρης, Δίχρης, Μπακλαβάς (Βερδικούσια), Βίδρας, Καλογιάννης (Δαμασιακός), Χλωρός (Αστραπή Ν. Π.), Τσαρούχας, Δραγατσίκης, Αρσενίδης (Νίκη Μιχαήλ), Μαναός, Ζήσης, Πεφτουλόγλου (Ακαδ. Ολύμπικ), Ζησόπουλος (Ακαδ. Ορφέα), Φουρίκης (Παναγροτικός), Πότος (Πελασγιώτιδα), Κίτσας, Χριπάτσιος, Πατσιούρας (Προμηθέας), Μελανός, Γκουσγκούνης (Τοξότης), Πάνου, Παπακωνσταντίου (Φαλανιακός), Κουβαράς, Καραμάνης (Φιλοκτήτης), Ζιάγκας, Ζιώγας, Γκαλμπογκίνης (Σμόλικας), Δημόπουλος, Μαντζώλης, Φωκαΐδης (Λαρισαϊκός)

Για τη Μικτή Παίδων: Ριζούλης, Νταμπώσης, Νικολακούλης (ΑΕΛ), Χανανάς, Κότυλης, Κατσηγιάννης, Λιόλιος (ΑΠΟΕΛ), Παπαλυκούδης, Θανασιάς, Ιωαννίδης (Απόλλων Λάρ.), Μπενεχούτσος, Κρικώνης, Μπιρσίμης (Ατρόμητοι/Θύελλα), Μπαλαμούτης, Μπουμπουνάρας, Πατρίκης, Αθάνατος, Νταούτης (Λαρισαϊκός), Γκαμπουράς (Μακρυχώρι), Σπανός, Ζαμπέτας, Μπούρας, Ντούφας, Βαλιώτης (Νίκη Μιχαήλ), Χατζής, Γκανάς (Πελασγιώτιδα), Γκαντούνας, Καλαϊτζίδης (ΠΟΕ), Κυρατζής (Δαμασιακός), Γκαλμπογκίνης, Δήμου (Σμόλικας), Κουλτούκης (Φαλανιακός).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass