ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ

Πολύτιμες νίκες για ΠΟΕ, Αμυγδαλέα

* Διεύρυναν το σερί τους Απόλλωνας και Αχιλλέας *«Άλωσε» το Βλαχογιάννι η Αναγ. Καλοχωρίου *Έκανε τα εύκολα δύσκολα στο τέλος ο Δαμασιακός *Ισοπαλίες σε Γιάννουλη, Αγ. Αναργύρους *Επέστρεψε στις νίκες ο Φαλανιακός

Δημοσίευση: 11 Φεβ 2016 10:00

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με συναρπαστικό τρόπο εξελίσσεται η μάχη της σωτηρίας στη μεγάλη τοπική κατηγορία, την ίδια ώρα που οι πρωτοπόροι διευρύνουν το σερί τους. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 23ης εμβόλιμης αγωνιστικής ο Απόλλωνας στάθηκε όρθιος και στη Ροδιά κερδίζοντας με 1-0 τον μαχητικό Αμπελωνιακό, ενώ ο Αχιλλέας επιβλήθηκε της Δάφνης Γλαύκης με 3-0. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα πέρασε ο Δαμασιακός που κέρδισε με 4-3 στη Ν. Πολιτεία την Αστραπή κάνοντας τα εύκολα δύσκολα στα τελευταία λεπτά, η Δήμητρα Γιάννουλης αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ η Αναγέννηση Καλοχωρίου «άλωσε» το Βλαχογιάννι κερδίζοντας με 4-1 την τοπική Δόξα.

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε ο ΠΟΕ με 2-0 επί του Σμόλικα Φαλάνης αλλά και ο Αετός Αμυγδαλέας με το ίδιο σκορ επί του Αετού Μακρυχωρίου, στους Αγ. Αναργύρους Ατρόμητος και Αβέρωφ μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ (1-1), ενώ τέλος ο Φαλανιακός επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις κερδίζοντας με 2-0 τον Ηρακλή Χάλκης.

Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Φ. – Γλαύκη     3-0

Βλαχογιάννι – Καλοχώρι         1-4

Αστραπή Ν. Π. – Δαμασιακός  3-4

Φαλανιακός – Χάλκη      2-0

Αμπελωνιακός - Απόλλων Λάρ.        0-1

Δήμητρα Γιάνν. - Ηρακλής Λάρ.         0-0

Αγ. Ανάργυροι – Αβέρωφ        1-1

ΠΟ Ελασσόνας – Σμόλικας     2-0

Αμυγδαλέα – Μακρυχώρι         2-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.     63-6   61

Αχιλλέας Φ.          38-8   56

Δαμασιακός          42-30 40

Δήμητρα Γιάνν.     24-16 38

Βλαχογιάννι          42-40 37

Φαλανιακός          31-22 37

Καλοχώρι   33-34 37

Αστραπή Ν. Π.      44-26 35

ΠΟΕ  32-23 34

Σμόλικας     32-22 34

Αμυγδαλέα  24-32 31

Μακρυχώρι 30-36 29

Αγ. Ανάργυροι      26-41 22

Αμπελωνιακός      18-37 22

Γλαύκη         23-42 22

Ηρακλής Λάρ.      22-34 20

Αβέρωφ      22-50 15

Χάλκη          21-68 4

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14/2, 15:00)

Δαμασιακός - Καλοχώρι

Χάλκη - Βλαχογιάννι

Απόλλων Λάρ. - Αστραπή Ν. Π.

Ηρακλής Λάρ. – Φαλανιακός

Αβέρωφ– Αμπελωνιακός

Σμόλικας - Δήμητρα Γιάνν.

Μακρυχώρι – Αγ. Ανάργυροι

Γλαύκη - ΠΟ Ελασσόνας

Αμυγδαλέα - Αχιλλέας Φ.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ

Όρθιος στη Ροδιά στάθηκε ο πρωτοπόρος Απόλλωνας ο οποίος επικράτησε με 1-0 του μαχητικού Αμπελωνιακού σ’ έναν κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το νικητήριο τέρμα στο 4ο λεπτό με τον Φλώρο μετά από φάουλ που εκτέλεσε ο Κυριάκος.

Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για το καλύτερο απέναντι στον πρωτοπόρο και πίεσαν στην επανάληψη, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης η ολιγόλεπτη διακοπή στο 28’ για ρίψη αντικειμένου από φιλάθλους των γηπεδούχων που βρήκε τον διαιτητή κ. Κορέστη στο χέρι χωρίς όμως να τον τραυματίσει, ενώ στο 73’ σημειώθηκε μία ακόμα διακοπή προκειμένου να γίνουν συστάσεις σε παρενόχληση του βοηθού διαιτητή.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Νάρης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φετάου, Τζιαρτζιάνης, Γκόλτσος, Γρηγορίου, Χατζούλης, Ψύρρας, Βούκιας, Πούλιος (75’ Ροντούλης), Μπέης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ζιώγας): Μπρέλλας, Αντωνόπουλος (85’ Νάτσης), Γιαννακόπουλος, Φλώρος, Λιλολάρι, Κούρο, Κουρδής, Κυριάκος, Μπόντε (87’ Χαρούλης), Νάστας (46’ Κουβελάς), Παλάσκας.

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 45ΛΕΠΤΟ

Μία ακόμα νίκη αυτή τη φορά επί της Δάφνης Γλαύκης με 3-0 πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αχιλλέας Φαρσάλων. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα ουσιαστικά έθεσε τις βάσεις για το θετικό αποτέλεσμα στο α’ ημίχρονο στο οποίο προηγήθηκε με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 31’ ο Νεμπεγλέρας με σουτ μετά από ωραία ενέργεια του Κουρούμαλου από τα αριστερά, ενώ στο 41’ ο Ζαγγανάς με σουτ ύστερα από σέντρα του Νεμπεγλέρα διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 89’ ο Ζαγγανάς με πλασέ μετά από πάσα του Αναγνώστη.

Από ένα ακυρωθέν γκολ είχαν οι δύο ομάδες με τους Πλιάγκα και Μπατζογιάννη.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Γκικούδης, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Οικονόμου, Τσιανάκας, Μεζίνι (72’ Τσετιροκλής), Κομισόπουλος, Πλιάγκας (60’ Φιλίππου), Νεμπεγλέρας, Ζαγγανάς, Κουρούμαλος (80’ Αναγνώστης).

ΔΑΦΝΗ ΓΛΑΥΚΗΣ (Σκύφτας): Κουκούτσης, Καραχάλιος, Τσιώλης Ε., Υφαντής (63’ λ.τ. Μητροδήμος), Αλεξανδρής, Βεργής, Σπανούλης, Μπατζογιάννης, Μπιρόλ, Τσιώλης Ν. (70’ Βράκας), Φώτος.

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΜΙΩΡΟ

Ο Δαμασιακός παραλίγο να πληρώσει τη χαλαρότητα που επέδειξε στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης που είχε σαν αποτέλεσμα η Αστραπή Ν. Πολιτείας να μετατρέψει το 1-4 σε 3-4 και να απειλήσει με την ισοφάριση.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 15’ με τον Λούτσο μετά από ασίστ του Λόλα, για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι στο 30’ με τον Καλτσά.

Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του Δαμασιακού που στο 43’ με την προβολή του Λούτσου πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 1-2, στο 55’ ο Τζουμάκας έγραψε το 1-3, ενώ στο 70’ ο Λόλας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1-4.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο Δαμασιακός θα έφτανε σε μία άνετη νίκη, η Αστραπή Ν. Πολιτείας εκμεταλλεύτηκε τον εφησυχασμό του αντιπάλου της και έκανε το παιχνίδι ντέρμπι. Αρχικά στο 73’ ο Παραφέστας με κεφαλιά μείωσε σε 2-4, ενώ στο 80’ ο Μολάς αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε ο Καλτσάς έγραψε το 3-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 75’ ο Λόλας έχασε μεγάλη ευκαιρία για πέμπτο γκολ στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Μία ακόμα μεταγραφή πραγματοποίησε η ομάδα της Αστραπής. Συγκεκριμένα ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον αριστερό μπακ-χαφ από τη Δάφνη Γλαύκης, Βασίλη Τσιώμη.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Τάτσιος (80’ Τσούπρος), Παπαμάνος, Παραφέστας, Μπατζέλας, Ζαφειρούλης, Μολάς, Αρσένης, Λιούσκας, Γκιουρσάνης, Καλτσάς.

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Τζαφέρης): Μαστοροδήμος, Αυλογιάρης, Λέτσιος Κ., Μπακαΐμης Στ. (70’ Τσακνάκης), Γεωργαντζάς, Τσιάλτας, Λέτσιος Στ., Μουσιάρης Δ., Λόλας, Λούτσος (86’ Δούκας), Τζουμάκας (86’ Γανός).

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ

Μέτριο ποιοτικά παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Γιάννουλης, όπου η Δήμητρα με τον Ηρακλή Λάρισας, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες ήταν οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και από μια καλή στιγμή καταγράφεται για τις δύο ομάδες.

Με ατομική ενέργεια στο 39’ο Κωνσταντίνος Μακρής μπήκε στην περιοχή του Ηρακλή και από μαρκάρισμα δύο αμυντικών, βρέθηκε στο έδαφος. Ο διαιτητής κ.Ντελέζος που ήταν κοντά στη φάση διέταξε να συνεχισθεί το παιχνίδι, ενώ υπήρξαν διαμαρτυρίες από την πλευρά της Δήμητρας και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή για πέναλτι.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους στο 44’, από γύρισμα του Αποστόλου ο Χρήστος Πότσης έπιασε το σουτ και η μπάλα κατέληξε μόλις άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’σε σουτ του Ντονούδη ο Παναγιωτόπουλος με τα πόδια απέκρουσε την μπάλα, ενώ στο 62’σε σέντρα-σουτ του Μανάκα, η μπάλα χτύπησε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Στο 68’ο Μανάκας σούταρε άουτ και στην αντεπίθεση του Ηρακλή την τελευταία στιγμή έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ ο Θώμος, μετά από ενέργεια επιθετικών των φιλοξενουμένων.

Από φάουλ του Τριανταφυλλόπουλου στο 76’και στην κεφαλιά που έπιασε ο Πότσης, δημιουργήθηκε σύγχυση στην περιοχή της Δήμητρας, ενώ στο 80’, η ομάδα της Νεάπολης πήγε να «κλέψει» τη νίκη.

Ο Αποστόλου τροφοδότησε δεξιά του τον Γαρουφαλιά, αυτός έβγαλε την παράλληλη σέντρα, ο Φάνης Τσιάτας πετάχθηκε έξυπνα στην πορεία της μπάλας, αλλά στο πλασέ που έκανε ο Παναγιωτόπουλος ενστικτωδώς την απέκρουσε και κράτησε το πολύτιμο 0-0, για την ομάδα του.

Τον αγώνα διεύθυνε με επιτυχία ο Γιάννης Ντελέζος, που είχε συνεργάτες τους Γιώργο Αναστασίου και Αχιλλέα Νίκζα.

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ(Βασίλης Μπακογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Μπαμπάλης, Αμπατζίδης(67’ Γκουντρουμπής), Καλούσης, Εμμανουήλ, Θώμος, Τζουρτζουκλής, Μανάκας, Χατζηγρηγορίου(75’Κατσαμάκας), Κοταρέλας, Μακρής(87’Κουσιάς).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ(Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Λαβαντσιώτης(67’ Τσιάτας), Μαυρομάτης(75’Τριανταφυλλόπουλος), Καπετάνι, Σπανός, Ντονούδης(87’Λιάκος), Αποστόλου.

                                     ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

«ΈΦΥΓΕ» Ο ΚΥΡ ΚΩΣΤΑΣ

Σύσσωμη η κοινωνία της Γιάννουλης και ιδιαίτερα το αθλητικό κομμάτι αυτής, αποχαιρέτησε χθες το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου της κωμόπολης, τον αγαπητό σε όλους Κωνσταντίνο Τραχανά, που σε ηλικία 79 ετών και αφού για πολλούς μήνες πάλεψε με την αρρώστια του, έφυγε από τη ζωή.

Φροντιστής στο γήπεδο της Γιάννουλης για 30 περίπου χρόνια, ο «μπάρμπα Κώτσιος», όπως χαρακτηριστικά τον αποκαλούσαν όλοι, πρόσφερε τις υπηρεσίες του με ιδιαίτερη συνέπεια και απεριόριστη καλοσύνη, στην αθλούμενη νεολαία της Γιάννουλης, αποσπώντας τον σεβασμό και την εκτίμηση ακόμη και από τις αντίπαλες ομάδες του αγωνίζονταν στο γήπεδο αυτό και φρόντιζε δε πάντα για την καλύτερη δυνατή φιλοξενία τους.

Για την προσφορά του στον αθλητισμό του Νομού, ο Κωνσταντίνος Τραχανάς είχε τιμηθεί και από την ΕΠΣΛ με ειδική πλακέτα.

Θερμά συλλυπητήρια εκφράζουν η ομάδα της Δήμητρας Γιάννουλης, η διοίκηση της ΕΠΣΛ και το αθλητικό τμήμα της «Ε».

Στον επόμενο εντός έδρας αγώνα της Δήμητρας θα τιμηθεί η μνήμη του εκλιπόντος.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της σωτηρίας πέτυχε ο Αετός Αμυγδαλέας με 2-0 επί του Αετού Μακρυχωρίου. Το παιχνίδι είχε το ίδιο μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο και κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους.

Η Αμυγδαλέα πίεσε στο πρώτο ημίχρονο χωρίς ωστόσο να κάνει τη μεγάλη ευκαιρία. Στο πρώτο 20λεπτο είχε δύο καλές στιγμές με τους Μαλάκο και Πολύζο, ωστόσο στο 36’ το Μακρυχώρι έφτασε κοντά στο γκολ όταν ο Νικούλης από κοντά με σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κιόρογλου.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε δύο λεπτά αργότερα όταν μετά από καλή ενέργεια και σέντρα του Ανδριανόπουλου από τα δεξιά οι αμυνόμενοι του Μακρυχωρίου έδιωξαν σε κόρνερ προ του Πάσιου. Το κόρνερ εκτελέστηκε από τον Μαυρουδή, ο Πολύζος προσπάθησε χωρίς επιτυχία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά τελικά ο Πάσιος που ευνοήθηκε από την εξέλιξη της φάσης με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους γηπεδούχους καθώς στο 49ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ευαγγελούλη και αδράνεια της αντίπαλης άμυνας, ο Καφούσιας που διάβασε τη φάση με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0 και έδωσε προβάδισμα ασφαλείας στην ομάδα του.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές στη συνέχεια πίεσαν τον αντίπαλό τους όμως δεν μπόρεσαν να είναι ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές στο 65’ και στο 66’ με τους Κυριάκο και Μαλάκο αντίστοιχα οι οποίες πέρασαν ανεκμετάλλευτες κι έτσι το 2-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ: Κιόρογλου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Καφφές, Πάσιος (87’ Τσιτουρτζής), Μαλάκος, Καφούσιας (84’ Σιούτας), Κυριάκος, Ι. Μαυρουδής.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Σταυροθόδωρος): Κωνσταντίνου, Γκμπέτας, Δ. Δάσσιος, Τίκος, Ι. Δάσσιος, Παυλόπουλος, Νικούλης, Αργύρης (68’ Παπαδημητρίου), Δαλαμπύρας (58’ Γκαραλιάκος), Τέας, Κουσιώρας.

ΑΝΟΙΚΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Συζήτηση με τον τεχνικό Γιάννη Αλεξούλη είχε χθες κατά τη διάρκεια του αγώνα ο πρόεδρος του Αετού Αμυγδαλέας Χρ. Καραμούτης για τις προοπτικές της μεταξύ τους συνεργασίας. Δεν υπήρξε οριστική συμφωνία, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλεξούλης θα προπονήσει την ομάδα τις επόμενες ημέρες.

ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ

Σ’ ένα μέτριο παιχνίδι ο Φαλανιακός (που αγωνίστηκε με πολλές απουσίες βασικών) επικράτησε του Ηρακλή Χάλκης με 2-0 και επέστρεψε στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από τρεις αγωνιστικές.

Στο 19’ καταλογίστηκε πέναλτι υπέρ του Φαλανιακού υπό τις διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων, το οποίο αξιοποίησε ο Βαρσάμης κάνοντας το 1-0, ενώ στο 25’ ο Ι. Αλατάς με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στο 71’ σημειώθηκαν νέες διαμαρτυρίες από την πλευρά της Χάλκης για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Χρ. Βογιατζή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο 59’ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενουμένων ως οφσάιντ από τον Ραπτοτάσιο.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Γιαννακός): Πουτσιάκας, Φατούρας, Χριστιανίδης (77’ Άνι), Σουλιώτης, Πανταζής, Βαρσάμης, Καρυώτης (46’ Κολάνι), Σέσι, Ντανίκας (86’ Δ. Αλατάς), Παπαγεωργίου, Ι. Αλατάς.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Μούτσιος): Πρίφτης, Σταμάτης, Τζεμολάρι, Μόκκας, Νταμήτρος (46’ Ντραμπάκουλος), Τσακαβίτης, Ραπτοτάσιος, Ντινούλης (64’ Κατσάνας), Συκαλιάς, Χρ. Βογιατζής, Λυντέρης.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Έχοντας ένα εκπληκτικό α’ ημίχρονο (και ειδικότερα ένα εκρηκτικό 8λεπτο) η Αναγέννηση Καλοχωρίου πέτυχε μεγάλη νίκη με 4-1 μέσα στο Βλαχογιάννι. Στο 14’ ο Μακανίκας με πλασέ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, στο 17’ ο Δημητρέλης με κοντινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 22’ ο Ταρταμπούκας με ωραίο σουτ από πλάγια θέση στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας έγραψε το 0-3 και κάπου εκεί το παιχνίδι είχε κριθεί.

Στο 63’ ο Έξαρχος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4, ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4 στο 88’ όταν σε προσπάθεια του Χαράλαμπου σημειώθηκε αυτογκόλ.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χαλκιάς, Αλεξίου, Γκουρομπίνος, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Λιόλιος, Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Πατσιωτός (74’ Χαράλαμπος), Κοκόμπελης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Μπρισίμης): Μαρδάνης, Δούρος, Μαλαχτάρης, Μακανίκας, Σαμαράς, Έξαρχος, Σπυρόπουλος, Βενέτης (78’ Μετάνι), Μπούνα (62’ Δάκτυλας), Δημητρέλης, Ταρταμπούκας (68’ Νεστορίδης).

Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΑΠΕΔΩΣΕ ΚΑΡΠΟΥΣ

Βαθιά βαθμολογική «ανάσα» για την ομάδα του Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 2-0 του δυνατού Σμόλικα Φαλάνης, μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξανδρή, παίζοντας ομαδικά και μεθοδικά, «φούλαρε» για τα καλά τις μηχανές της ιδίως στο β’ ημίχρονο και κατάφερε να πάρει ένα ακόμη πολύτιμο «τρίποντο». Ο φιλοξενούμενος Σμόλικας Φαλάνης, που ήταν μαχητικός και δυνατός, αν και προσπάθησε δεν τα κατάφερε να πάρει κάτι από το γήπεδο της Ελασσόνας.

ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ

2’: Δυνατό σουτ του Ελευθεριάδη, με την μπάλα να φεύγει άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Σμόλικα Φαλάνης.

11’: Σουτ του Μπούσια, διώχνουν σε κόρνερ οι φιλοξενούμενοι.

12’: Κεφαλιά του προωθημένου Μπούσια από καλή θέση και η μπάλα φεύγει άουτ.

15’: Σουτ του Ελευθεριάδη από καλή θέση και μπλοκάρει ο Μόρας.

17’: Ωραία προσπάθεια των παικτών του Σμόλικα, η μπάλα στα πόδια του Σκούπρα, που από δεξιά σουτάρει και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι του Γκουτζουρέλα.

47’: Εκτέλεση φάουλ από τον Ματούλα και η μπάλα μόλις άουτ.

63’: Ο Ματούλας εκτελεί φάουλ και η μπάλα αφού κοντράρει σε αμυντικό του Σμόλικα, χτυπά στο δοκάρι του Μόρα και απομακρύνεται.

73’: Ωραία προσπάθεια των Ελασσονιτών, η μπάλα στα πόδια του Περτζιόνι που με σουτ βρίσκει το δοκάρι, και στην επαναφορά της μπάλας ο ίδιος παίκτης με κοντινό σουτ γράφει το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

79’: Μακρινό σουτ του Ματούλα και η μπάλα φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Μόρα.

84’: Ο ΠΟΕ συνεχίζει να πιέζει τον Σμόλικα. Νέα ομαδική προσπάθεια και ο Καραμάνος με σουτ γράφει το 2-0, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

90’: Αποβολή (με δεύτερη κίτρινη) του Περτ΄ζιόνι του ΠΟΕ .

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής): Γκουτζουρέλας, Κυρίτσης Ι., Γκαραβέλης, Γεωργούλης, Περτζιόνι, Συνάπαλος (46’ Καραμάνος), Μπούσιας, Κυρίτσης Αθ., Ελευθεριάδης (90’ Καλτέκης), Ματούλας (88’ Μηνάς), Τσένος.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Κακανούλιας): Μόρας, Πατσής, Λιανός, Μπουζούκας, Κολοβός, Μάρκου, Κόκρας (88’ Νινόπουλος), Στημονιάρης (74’ Βάνης), Σκούπρας, Κακαβίτσης, Δάσσιος.

                                                           ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι στους Αγ. Αναργύρους καθώς Ατρόμητος και Αβέρωφ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 9’ όταν ο Καλφούντζος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο Μ. Βιλανάκης, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 40’ με τον Ελευθέρογλου.

Ο ίδιος παίκτης στο 80’ αστόχησε σε τετ α τετ που είχε, ενώ στη συνέχεια ο Ατρόμητος είχε ορισμένες πολύ καλές στιγμές για να πετύχει και δεύτερο γκολ. Συγκεκριμένα στο 86’ ο τερματοφύλακας Μάνος απέκρουσε την κεφαλιά του Μ. Βιλανάκη, στο 87’ και πάλι ο Μάνος εξουδετέρωσε το σουτ του Καλφούντζου, ενώ στις καθυστερήσεις ο Μούμος δεν μπόρεσε σε δύο περιπτώσεις να σκοράρει.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (Αλεξούδης): Παυλόπουλος, Βίλλης (46’ Σαλγκάμης), Ι. Βιλανάκης, Τσιφλίζογλου, Καλφούντζος, Μούμος, Τίκας (57’ Γαδιτσάκης), Μπακαρτζής, Ραμάι, Μητρακούλης (67’ Ευαγγέλου), Μ. Βιλανάκης.

ΠΑΟΛ ΑΒΕΡΩΦ (Ευαγγέλου): Μάνος, Μπέτσιος, Μούτσιος, Κωφός (60’ Ράπτης), Γκουτσιούδης, Παππάς, Ζαφειρούλης, Καραγιώργος, Ελευθέρογλου, Κουτσάκης (80’ Παρλάντζας), Γιώργης (70’ Κοδέλι).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass