ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟ 4-4-2

Αλλάζει τακτική ο Ντόστανιτς…

*Πρόβλημα συμμετοχής και με τον Μανώλη Ροβίθη

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2016 10:10

Του Σωτ. Κέλλα

Η ήττα στη Λαμία από τη φερώνυμη ομάδα με 1-0 σε συνδυασμό με τις πολλές απουσίες που έχει η ΑΕΛ αναγκάζει τον Σέρβο τεχνικό Ράτκο Ντόστανιτς στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό να αλλάξει τακτική και από το 4-2-3-1 να παίξει 4-4-2. Αυτό τουλάχιστον έδειξε στις προπονήσεις…

 Ο προπονητής δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μονιάκη, Βέρτζο, Κουτσιανικούλη , τον τιμωρημένο Πάτο ενώ αμφίβολος είναι ο Ροβίθης που αρρώστησε και θα φανεί σήμερα αν μπορεί να τον υπολογίζει ο Ντόστανιτς.

Οι επιλογές για το αρχικό σχήμα έδειξε να είναι οι: Ξενοδόχοφ, Μασούρας, Κομεσίδης, Γιοβάνοβιτς, Κοντοχρήστος, Μπανούσης, Αναστασόπουλος(επανέρχεται στο αρχικό σχήμα), Ουρτάδο, Βαρέλα(πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα της λαρισινής ομάδας) Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης.

Ο αγώνας της Δευτέρας στην Ελευσίνα κόντρα στον Πανελευσινιακό αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τη χθεσινή νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης αφού η ΑΕΛ (ελπίζουμε προσωρινά) βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Σίγουρα καλείται η ομάδα να τα δώσει όλα ώστε να επανέλθει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να μεταθέσει το άγχος στους αντιπάλους της. Ο Πανελευσινιακός βρίσκεται στην τελευταία θέση αλλά επειδή τα δεδομένα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας έχουν αλλάξει(αποχώρησαν Εργοτέλης, Ολυμπιακός Βόλου ενώ η Παναχαϊκή έχει πολλά προβλήματα) έδωσε ελπίδες στην ομάδα της Ελευσίνας για παραμονή. Σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολο όσο το παιχνίδι κυπέλλου που η λαρισινή ομάδα πήρε μια μεγάλη νίκη με 4-1.

ΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ Ο ΓΚΜΟΧ

 Η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ετήσια κοπή της πίτας που διοργανώνει μαζί με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, την εφημερίδα «Ελευθερία» και τον Δήμο Λαρισαίων αποφάσισε μεταξύ των άλλων να τιμήσει και τον  προπονητή της πρωταθλήτριας ΑΕΛ Γιάτσεκ Γκμοχ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H περήφανη ΑΕΛ, μέσα στη μιζέρια που ζει, συμμετέχοντας σ' αυτό το Πρωτάθλημα της Football League όπου κανείς δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες, ποιοι είναι πρόεδροι και ποιοι είναι οι προπονητές των ομάδων αλλά και απέναντι σε ανταγωνιστές που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το στοίχημα, ήρθε η UEFA η οποία ανέδειξε το μεγαλείο της ΑΕΛ διαχρονικά. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία με αφορμή την πρωτοπορία της Λέστερ στην Αγγλία έκανε ειδική αναφορά στην ΑΕΛ για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος 1987-88. Ειδικότερα η ΑΕΛ περιελήφθη στις 13 ευρωπαϊκές ομάδες που κατέκτησαν Πρωτάθλημα και δεν ήταν παραδοσιακά οι λεγόμενες "μεγάλες ομάδες". Έτσι η ΑΕΛ βρέθηκε μαζί με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Καϊζερσλάουτερν, Μονπελιέ, Άλκμααρ, Μποαβίστα κ.α. Εμείς η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ είμαστε υπερήφανοι συνεχιστές κι εγγυητές αυτής της μεγάλης ιστορίας την οποία αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός και γι' αυτό τον λόγο στην ετήσια κοπή της πίτας που διοργανώνει η ΠΑΕ ΑΕΛ μαζί με την Ερασιτεχνική ΑΕΛ, την εφημερίδα "Ελευθερία" και τον Δήμο Λαρισαίων ένας από τους ανθρώπους που θα βραβευτεί θα είναι και ο προπονητής της μεγάλης εκείνης πορείας ο Γιάτσεκ Γκμοχ».

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Με γκολ του πρώην παίκτη της ΑΕΛ Δεληζήση στο 25΄ ο Απόλλωνας νίκησε 1-0 τα Χανιά στο ματς με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 19ης αγωνιστικής της Β΄ Εθνικής κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα:

Απόλλων Σμύρνης-Χανιά           1-0

ΣΗΜΕΡΑ

18:30 Παναιγιάλειος-Λαμία  

ΑΥΡΙΟ(15:00)

Ολυμπιακός Βόλου-Ζάκυνθος     0-3 (α.α.)

Κέρκυρα-Παναχαϊκή          

Αναγέννηση Καρδίτσας-Καλλιθέα

Τρίκαλα-Αγροτικός Αστέρας  

Πανσερραϊκός-Κισσαμικός    

Εργοτέλης-Αχαρναϊκός  0-3 (α.α.)

ΔΕΥΤΕΡΑ

18:00 Πανελευσινιακός-Λάρισα    

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 18αγ.)

 1. Απόλλων Σμύρνης    39 (19αγ.)

 2. ΑΕΛ 38

 3. Κέρκυρα      36

 4. Τρίκαλα        32

 5. Καλλιθέα     30

 6. Λαμία           27

 7. Κισσαμικός   26

 8. Αναγέννηση Καρδίτσας         25

 9. Αχαρναϊκός  24

10. Πανσερραϊκός          21

11. Χανιά          21 -19αγ.

12. Παναιγιάλειος          20

13. Ολυμπιακός Βόλου  19

14. Εργοτέλης   19

15. Αγροτικός Αστέρας 18

16. Παναχαϊκή    17 -17αγ.

17. Ζάκυνθος     17

18. Πανελευσινιακός      14 -17αγ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass