«Ερωτευμένος»… με τη νίκη ο ΓΣΛ

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2016 8:55

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Η αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι του Γυμναστικού με το απόλυτο φαβορί της Β’ Εθνικής, Αίολο Αστακού, άρχισε. Η λαρισινή ομάδα υποδέχεται σήμερα στις 17.00 στο κλειστό της Νεάπολης, ανήμερα της γιορτής των ερωτευμένων, τον πρωτοπόρο και αήττητο του 2ου ομίλου σ’ ένα παιχνίδι πρόκληση, το οποίο παράλληλα θα έχει και εορταστικό χαρακτήρα λόγω της ημέρας.

Το συγκρότημα του Γιώργου Ζαφειρούδη θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στην πιο ισχυρή ομάδα της κατηγορίας, με εξαιρετικά μεγάλο μπάτζετ και παίκτες εγνωσμένης αξίας, θέτοντας ως στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα και παράλληλα μία μεγάλη πρόκληση για τον Γυμναστικό, ο οποίος επί της ουσίας καλείται να «σπάσει» το επί 16 αγωνιστικών αήττητο του αντιπάλου του. Κάτι που δεν μπόρεσε να πετύχει καμία ομάδα μέχρι τώρα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο, βάσει της εντυπωσιακής πορείας τους στο πρωτάθλημα, ωστόσο η λαρισινή ομάδα έχει δείξει ότι αν βρεθεί σε καλή ημέρα και παίξει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες μπορεί να πάρει αποτέλεσμα.

Στη σημερινή προσπάθεια ο Γυμναστικός αναμένεται να έχει τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της πόλης, ενώ από την πλευρά της η διοίκηση του συλλόγου λόγω της γιορτής του Αγ. Βαλεντίνου ετοιμάζει ανάλογη ατμόσφαιρα με πολλές εκπλήξεις για τους «ερωτευμένους» φιλάθλους και όχι μόνο. Συγκεκριμένα δέκα τυχερά ζευγάρια θα κερδίσουν από ένα μπουκάλι κρασί των χορηγών της ομάδας και σε επιλεγμένα μαγαζιά (καφέ, μπαρ, εστιατόρια) της πόλης, στα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να τα απολαύσουν οποιαδήποτε μέρα επιθυμούν. Επιπλέον, οι cheerledears «Burn The Floor» έχουν ετοιμάσει special χορογραφίες για τη συγκεκριμένη μέρα συμπεριλαμβανομένης μιας έκπληξης για το ημίχρονο του αγώνα.

«Χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου για να πετύχουμε το στόχο μας σ’ ένα εξαιρετικά δύσκολο ντέρμπι. Το γεγονός ότι ο αντίπαλός μας είναι αήττητος μας δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για τη νίκη» σχολίασε από την πλευρά του ο αρχηγός του ΓΣΛ, Γιάννης Παπαχρήστος. Σχετικά με τη σημερινή αναμέτρηση, η συμμετοχή των Δερμιτζάκη, Σπανούλη (οι οποίοι τέθηκαν εκτός προπονήσεων λόγω τραυματισμού) θα αποφασισθεί την τελευταία στιγμή, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες θα τεθούν κανονικά στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Ζαφειρούδη Λεπενιώτης, Γοργόλης, Παπαχρήστος, Λαμπρόπουλος, Μπόγδανος, Τσιαβές, Νταλός, Αγγελόπουλος, Βαβάτσικος και Χανέλι.

ΑΕΛ: ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΣΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επικίνδυνη αποστολή θα έχει σήμερα στα Διαβατά η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ η οποία θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό (17.00) που δίνει μάχη για τη σωτηρία. Για τους «βυσσινί» του Αβραάμ Παπαδόπουλου η νίκη είναι το μοναδικό ζητούμενο, σ’ ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες και απαιτεί μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα, αν και τηρουμένων των αναλογιών η λαρισινή ομάδα είναι το λογικό φαβορί.

Το ρεπό της περασμένης Κυριακής έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΛ προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να γεμίσει της μπαταρίες της με στόχο να ξεκινήσει ένα νέο νικηφόρο σερί.

«Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και το μυαλό μας είναι σ’ αυτήν την αναμέτρηση στην οποία θέλουμε μόνο νίκη» σχολίασε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος και πρόσθεσε:

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι στο οποίο εάν δεν δώσεις την κατάλληλη προσοχή θα έχει πολλά προβλήματα. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι και σοβαροί ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Αγωνιστικά το ευχάριστο για τους «βυσσινί» είναι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αντιθέτως όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Στην αποστολή που θα αναχωρήσει σήμερα το μεσημέρι συμπεριλήφθηκαν οι Αθανασόπουλος, Σαριμπαλίδης, Πολίτης, Κουτίνας, Κονδυλόπουλος, Παπανικολάου, Μαλτέσιος, Τσούτσος, Παπακώστας, Τζήμας, Φιλιππόπουλος, Παπαϊωάννου και Βλαχούλης.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Αρναίας, 17.00, Στρατώνι-Πιερικός Αρχέλαος

Νεάπολης, 17.00, ΓΣΛ 1928-Αίολος Αστακού

Καστοριάς, 17.00, Καστοριά-Αγρίνιο

Ιωνίας Διαβατών, 17.00, Ιωνικός –ΑΕΛ

Πολυγύρου, 17.00, Πολύγυρος-Ερμής Λαγκαδά

Ανατόλια, 20.00, Ανατόλια-Ευκαρπία

Άργους Ορεστικού, 17.00, Άργος Ορ.-Τιτάνες Παλαμά

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αίολος Αστακού           32 (16-0)

2. ΑΕΛ   27 (12-3)

3. ΓΣ Λάρισας      27 (11-5)

4. Ερμής Λαγκαδά            25 (10-5)

5. Καστοριά        25 (9-7)

6. Αγρίνιο            25 (9-7)

7. Αργος Ορεστικό           25 (9-7)

8. Στρατώνι         24 (8-8)

9. Πολύγυρος     23 (7-9)

10. Πιερικός Αρχέλαος    23 (7-9)

11. Ευκαρπία      22 (6-10)

12. Ανατόλια      22 (6-10)

13. Ιωνικός Ιωνίας           20 (4-12)

14. Ε.Α.Κ. Θεσ/κης           19 (3-13)

15. Τιτάνες Παλαμά         18 (2-14)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass