ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (17.00)

Κομβικής σημασίας παιχνίδι για τον Απόλλωνα

*Με νίκη η λαρισινή ομάδα κλειδώνει την άνοδο στη Γ’ Εθνική *Μ. Ζιώγας: «Μας προβληματίζουν οι απουσίες»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 8:28

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Στο γήπεδο Προαστίου δοκιμάζεται σήμερα (17.00) ο Απόλλωνας Λάρισας ο οποίος στην πρεμιέρα του β’ γύρου του μίνι πρωταθλήματος των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική στον 6ο όμιλο θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΟ Σελλάνων.

Πρόκειται για ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι για την ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα, η οποία με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος διατηρεί το προβάδισμα που έχει στη μάχη της ανόδου και τις πολύ μεγάλες πιθανότητες για την επίτευξη του στόχου του, ενώ εάν ηττηθεί τότε η συνέχεια θα γίνει επικίνδυνη.

Στο τρίτο κατά σειρά εκτός έδρας παιχνίδι η λαρισινή ομάδα καλείται να πάρει τη νίκη και να βάλει τέλος στην αγωνία, ωστόσο τα προβλήματα λόγω των απουσιών αποτελούν πονοκέφαλο για τον τεχνικό Μιχάλη Ζιώγα. Εκτός του Μπόντε, δεν θα αγωνιστούν στη σημερινή αναμέτρηση ο τιμωρημένος Κουρδής και ο τραυματίας Λιλολάρι, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κούρο ο οποίος όμως συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

«Μας προβληματίζουν έντονα οι απουσίες. Ειδικά σ’ ένα παιχνίδι που έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για μας και θέλουμε τη νίκη. Πιστεύω ότι οι παίκτες που θα κληθούν να καλύψουν τα κενά να ανταποκριθούν στον βαθμό που πρέπει και να πάρουμε αυτό που θέλουμε» σχολίασε ο Μιχάλης Ζιώγας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης στο στάδιο Αλκαζάρ ο Απόλλωνας είχε νικήσει τον ΑΟ Σελλάνων με 2-1, με το νεαρό Κολοβό να χαρίζει τη νίκη στους «κυανόλευκους» διαμορφώνοντας στο 88’ με κοντινό σουτ το τελικό αποτέλεσμα.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ο Ηρακλής Βόλου που παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό θα φιλοξενήσει τον Διαγόρα Σεβαστής που βρίσκεται στην 2η θέση δύο βαθμούς πίσω από τον Απόλλωνα. Υπενθυμίζεται ότι στο πρώτο παιχνίδι ο Διαγόρας είχε νικήσει τον σημερινό του αντίπαλο με 3-1.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (17:00)

ΑΟ Σελλάνων-Απόλλων Λάρισας (Δημ. Προαστίου)

Ηρακλής Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής (γήπ. «Π. Μαγουλάς»)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Απόλλων Λάρ.         5-2     7

Διαγόρας Σεβαστής 4-2     5

----------------------------

Α.Ο. Σελλάνων        3-3     4

Ηρακλής Βόλου        2-7     0

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass