Φεύγει ο Άλισον από τη Φεράρι

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2016 20:34

Η Φεράρι ανακοίνωσε σήμερα την αποχώρηση του Τζέιμς Άλισον από τη θέση του τεχνικού διευθυντή, κίνηση που ενδέχεται να αποτελέσει μεγάλο πλήγμα στις φιλοδοξίες της ομάδας

. Ο Βρετανός, ο οποίος εντάχθηκε στο δυναμικό της «σκουντερία» τον Σεπτέμβριο του 2013, προερχόμενος από τη Lotus, θεωρείτο ο άνθρωπος που ηγήθηκε της επιστροφής της ιταλικής ομάδας στις νίκες, ύστερα από μερικά δύσκολα χρόνια. Τη θέση του επικεφαλής στο τεχνικό επιτελείο της Φεράρι θα πάρει ο Ματία Μπινότο, ο οποίος ήταν προηγουμένως διευθυντής μονάδας ισχύος. Η Φεράρι επέστρεψε πέρυσι στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, μην έχοντας «γευθεί» τη χαρά της νίκης το 2014, ωστόσο η ομάδα δυσκολεύεται φέτος να επαναλάβει αυτά τα αποτελέσματα.

Ο Άλισον έχασε μέσα στο 2016 τη γυναίκα του λόγω ασθένειας και δημοσιεύματα των διεθνών ΜΜΕ άφηναν να εννοηθεί ότι έβλεπε με καλό μάτι την επιστροφή στη Βρετανία, προκειμένου να περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά του.

Αυτή τη στιγμή η Φεράρι είναι δεύτερη στη βαθμολογία των κατασκευαστών πίσω από τη Mercedes, ωστόσο κινδυνεύει να πέσει στην τρίτη θέση, καθώς έχει προβάδισμα μόλις ενός βαθμού έναντι της Red Bull.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass