Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΤΟΥ ΝΟΛ

«Φλερτάρει» με την άνοδο στην Α1

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2016 21:23

Το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία του πόλο Γυναικών θα διεκδικήσει η γυναικεία ομάδα πόλο του ΝΟΛ, το τριήμερο 29-31 Ιουλίου αφού κατάφερε να περάσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία στα play off που θα διεξαχθούν 29-31/7.

Η ομάδα του Γιώργου Ευαγγελού το διήμερο της προκριματικής φάσης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Λάρισας κατάφερε να προκριθεί στον όμιλο των ομάδων, που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Οι Νηρέας Χαλανδρίου, Ηλυσιακός και ΝΕ Πατρών είναι οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο ανόδου της τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Γυναικών.

Οι υπόλοιπες τέσσερις ομάδες (δυο τελευταίες από κάθε όμιλο της Α’ φάσης), δηλαδή οι Πανιώνιος, Ιωνικός, Ηρακλής και ΑΣ Απόλλο θα παλέψουν για τη σωτηρία στον όμιλο καθόδου, επίσης 29-31/7 (οι δυο τελευταίες υποβιβάζονται στη Β’ Εθνική κατηγορία).

Η σύνθεση του ΝΟΛ είναι: Χρυσούλα Καζάνα, Δημητρίου Μαρίνα, Κυροδήμου Κατερίνα, Χασιώτη Βίκυ, Μπαλωμενάκη Ευαγγελία, Ιωακείμ Βασιλική, Κουρούτσαλη Μαρία, Κόκκινου Ηρώ, Χεδά Ελίνα,Τσιγαρίδα Ασημένια, Πατούνα Αναστασία, Μιγδάνη Χριστίνα, Φίκα Ευαγγελία, Οικονόμου Μαρία και Θεοχάρη Ευαγγελία.

Προπονητής είναι ο Γιώργος Ευαγγελός και συνεργάτης του ο Ηλίας Μπαλαμπάνης, ενώ οι ευχές για άνοδο από το δ.σ. θα συνοδεύουν τα κορίτσια και το τεχνικό τιμ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass