ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΕΛ

Φιλικό σήμερα στα Γιάννενα

*Δεν αγωνίζεται ο Ντοντό. *Εγκρίθηκε η σύμβαση για το Ael Fc Arena

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2016 11:22

Του Σωτ. Κέλλα

Φιλικών συνέχεια για την ΑΕΛ μετά την απόφαση για αναβολή του πρωταθλήματος μέχρι 5 Σεπτεμβρίου από τον υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή και σήμερα η λαρισινή ομάδα αφού γευματίσει στη Λάρισα θα αναχωρήσει στη 1.30 μ.μ. για τα Γιάννενα όπου θα αντιμετωπίσει τη φερώνυμη ομάδα σε ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι (6 μ.μ.), καθώς ο αντίπαλός της αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα και πέρυσι τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Και στο φιλικό αυτό ο τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης προσανατολίζεται να δώσει ευκαιρία να αγωνισθούν όλοι οι παίκτες ώστε να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αξία του καθενός(δεν τον ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των φιλικών αγώνων) με στόχο η ομάδα στο πρωτάθλημα να παρουσιαστεί με την καλύτερη ενδεκάδα.

Στον σημερινό αγώνα δεν θα έχει στη διάθεσή του για μια ακόμα φορά τον Ντοντό που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μετά τη λοίμωξη που υπέστη και συνεχίζει την αντιβίωσή του ενώ δεν υπολογίζεται και ο ανέτοιμος Βασίλης Κουτσιανικούλης που ανεβάζει ρυθμούς και υπολογίζεται να είναι έτοιμος μέχρι αρχές Οκτωβρίου.

Αυτό πάντως που υπάρχει στην ομάδα είναι καλό κλίμα και φάνηκε στο προχθεσινό δείπνο της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών και συμφωνήθηκε να γίνεται κάθε Πέμπτη ώστε να διατηρηθεί η ενότητα μεταξύ της ομάδας ώστε να μπορεί να ξεπερνάει προβλήματα που ίσως υπάρξουν. Μακάρι βέβαια να μην υπάρξουν ποτέ… αλλά δεν γίνεται σε έναν ζωντανό οργανισμό όπως είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα.

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ

Χθες συνεδρίασε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΛ και ενέκρινε τη σύμβαση με τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» για το Ael Fc Arena. Συγκεκριμένα, το ΔΣ της ΠΑΕ, «Ενέκρινε την υπογραφή συμβάσεως με τη Γήπεδο ΑΕ με το εξής τίμημα: α) 330.000 ευρώ για τη χρήση όλων των χώρων του γηπέδου και των χώρων που στεγάζονται το ραδιόφωνο, τα γραφεία της ΠΑΕ, η μπουτίκ και του χώρου του μουσείου που θα κατασκευαστεί. β) 72.000 ευρώ για τη μίσθωση των καφέ και των κυλικείων. γ) Παραχώρηση στον κ. Πηλαδάκη 10 σουιτών, 10 καρτών διαρκείας και 10 θέσεων parking. δ) 50.000 ευρώ επιπλέον τίμημα αν η ομάδα μας παραμείνει στην κατηγορία. ε) Δωρεάν διαφήμιση οποιασδήποτε εταιρίας του κ. Πηλαδάκη στο μανίκι της στολής μας η οποία αποτιμάται σε 50.000 ευρώ. Όλα τα παραπάνω ποσά συν ΦΠΑ 24%. Εκτός αυτών η ΠΑΕ αναλαμβάνει την υποχρέωση από την περσινή συμφωνία ύψους 171.000 ευρώ, τα οποία θα καταβάλει 50.000 ευρώ προκαταβολή αμέσως μετά τον 1ο αγώνα του Πρωταθλήματος και τα υπόλοιπα σε 10 μηνιαίες δόσεις. Τα ποσά αυτά έχουν εκχωρηθεί στην Τράπεζα Πειραιώς».

Επίσης ανακοινώθηκε ότι θα υπάρξει ασφάλεια αστικής ευθύνης ενώ θέση αντιπροέδρου πήρε στην ΠΑΕ ο Βασίλης Σαμαράς.

Τέλος αποφασίστηκε η διενέργεια έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, στις 24/9/2016 και ώρα 12:00, με τα εξής θέματα: α) Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου,  β) Εκλογή διοικητικού συμβουλίου  γ) Διάφορα θέματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass