ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΠΑΛΑΜΑ(1-2)

Καλή η εικόνα του Αετού Αμυγδαλέας

*Έδειξε σημάδια βελτίωσης απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο *Αύριο σε νέο φιλικό θα υποδεχθεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2016 9:23

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Φωτ.Κώστας Τσάντζος

Καλή ήταν η εικόνα που έδειξε ο Αετός Αμυγδαλέας στο χθεσινό φιλικό με τον Ατρόμητο Παλαμά, όπου οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν με σκορ 2-1.

Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας προσπάθησαν φιλότιμα απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Α΄ΕΠΣ Καρδίτσας.

«Είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά, που παρά την κούραση από τις προπονήσεις και τη ζέστη αγωνίσθηκαν με πολλή διάθεση, δείχνοντας καλά στοιχεία που θέλουμε να δούμε και στους επίσημους αγώνες, απέναντι σε έναν αξιόλογο αντίπαλο,», τόνισε ο τεχνικός της Αμυγδαλέας Γιώργος Λιάπης.

Από την πλευρά του ο προπονητής του Ατρομήτου Τάσος Μπεριτζάς, επισήμανε τα εξής: «Έδωσα ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής έως τώρα στα φιλικά και έμεινα ευχαριστημένος. Βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο, όμως θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά και να αλλάξουμε τη νοοτροπία. Κρατάμε χαμηλούς τόνους και πατάμε στο έδαφος. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και δεν υποτιμούμε κανένα.

Ευχαριστούμε την Αμυγδαλέα για την άριστη φιλοξενία της και ευχόμαστε να υλοποιήσει τους στόχους της, την καινούργια σεζόν».

ΤΑ ΓΚΟΛ

Ο Ατρόμητος Παλαμά προηγήθηκε στο 38΄με πλασέ του 17χρονου Ζήση Παραθύρα, ο οποίος δέχθηκε την πάσα του Γελαλή.

Με πέναλτι του Παραθύρα στο 75΄οι Παλαμιώτες έκαναν το 1-2 και στο 89΄ο Γιάννης Αντωνόπουλος με φοβερό σουτ και αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Ευκαιρίες έχασαν οι γηπεδούχοι με τους Αντωνόπουλο, Κουρούκα και Δημητρέλη, ενώ οι φιλοξενούμενοι με τους Παπαχρήστο, Γελαλή, Παν.Αδάμο.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διεύθυνε ο κ.Αναστασίου, που είχε συνεργάτες την κ.Τσακνάκη και τον κ.Μακρή.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ(Γιώργος Λιάπης): Κωνσταντίνου, Μπακαβέλος, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Σιούτας, Ανυφαντής, Λουκανίκας, Κουρούκας, Δημητρέλης, Αντωνόπουλος. Αγωνίσθηκαν και οι: Μπάρδας, Παπακωστούλης, Σάρα, Τεκέδης, Παπαδόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ(Τάσος Μπεριτζάς-Γιάννης Παπαϊωάννου): Τρούκης, Παπαγεωργίου, Μετούσι, Αδάμος Γιάννης, Αρχοντής, Γελαλής, Καράβας, Φακίτσας, Παπαχρήστος, Παραθύρας, Αδάμος Παναγιώτης. Χρησιμοποιήθηκαν στην επανάληψη και οι: Γούπος, Παπαντίνας Κ., Κουτσόπουλος, Κολιός, Δασκαλόπουλος, Κόκκινος, Ζάγκος, Βούζας, Χατζηρίζος, Τσιρογιάννης.

*Αύριο και ώρα 18:00 ο Αετός στην Αμυγδαλέα θα υποδεχθεί τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ενώ ο Ατρόμητος στον Παλαμά θα παίξει με τους Μαύρους  Αετούς Ελευθεροχωρίου Τρικάλων.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass