ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

«Σκόνταψαν» οι πρωτοπόροι

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2016 9:22

Ένας ψυχωμένος, δυνατός και πολύ καλός σε επίπεδο τακτικής Παναιτωλικός υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να αφήσει δύο πολύτιμους βαθμούς στο Αγρίνιο, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 των «πρασίνων».

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά... ζωηρό, με τον Στιλ να μπλοκάρει στο δεύτερο λεπτό στην προβολή του Κλέσιο, τον Μπεργκ να σουτάρει στο 5' στην εξωτερική πλευρά των διχτύων, τον Στιλ και πάλι να κρατά το «μηδέν» αποκρούοντας σε κόρνερ το σουτ του Τομανέ και το συνάδελφό του στην απέναντι εστία να βγάζει εντυπωσιακά την μπάλα κόρνερ στην προσπάθεια του Λουντ.

Προϊόντος του χρόνου ο ρυθμός έπεσε λίγο και οι φάσεις λιγόστεψαν, αφού και οι δύο ομάδες έτρεχαν και πίεζαν πολύ παντού στο γήπεδο. Ωστόσο, στο 43ο λεπτό ο βοηθός σήκωσε λανθασμένα τη σημαία του για οφσάιντ στον Μπεργκ, αφού ο Σουηδός καλυπτόταν, με αποτέλεσμα να μη μετρήσει στη συνέχεια το γκολ του Λουντ.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι παίκτες του Στραματσόνι πατούσαν καλύτερα και για ένα εικοσάλεπτο πίεσαν αρκετά τους γηπεδούχους. Στο 63' ο Παναθηναϊκός έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Κυριακίδης απέκρουσε με τα πόδια προ του Μπεργκ και στη συνέχεια εξουδετέρωσε και το (εκτός περιοχής) πλασέ του Λουντ.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να κερδίζουν τις προσωπικές μονομαχίες και να πηγαίνουν πρώτοι στην μπάλα και στο 68' έχασαν νέα ευκαιρία: ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Κυριακίδης μπερδεύτηκε προς στιγμή και στη συνέχεια η κεφαλιά του Λουντ αποκρούστηκε από τον Τομανέ στη γραμμή.

Κάτι η κόπωση, λίγο οι αλλαγές, ο ρυθμός του Παναθηναϊκού ατόνησε στη συνέχεια, με τον Ιταλό τεχνικό του να περνά για το τελευταίο δεκάλεπτο και δεύτερο επιθετικό στο πλάι του Μπεργκ, τον Ρινάλντι, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης

Κίτρινες: Μάκος, Κλέσιο - Γουακάσο, Ζέκα

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης,Μύγας, Τσοκάνης,Κούσας, Ροντρίγκες, Μάκος, Μάρκο Πάουλο, Κλέσιο (82' Λουίς Ρότσα), Ουάρντα (70' Μουνιός), Φερέιρα (69' Μαρκόφσκι), Τομανέ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ,Μέστο, Ιβανόφ, Μολέντο, Κουλιμπαλί, Λεντέσμα, Ζέκα, Γουακάσο (65' Βιγιαφάινες), Λουντ (74' Εμποκού), Μπεργκ, Ιμπάρμπο (82' Ρινάλντι).

«Λευκή» ισοπαλία στα Ιωάννινα

Ισόπαλο 0-0 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι, ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων διατήρησε το αήττητο στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τους επτά βαθμούς, τρεις περισσότερους από τον αντίπαλό της. Να σημειωθεί ότι ο «Αγιαξ της Ηπείρου» τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λίλα στο 89'.

Ενα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του εθνικού σταδίου Ιωαννίνων. Μόλις δύο οι αξιοσημείωτες φάσεις, μία για κάθε ομάδα. Στο 3ο λεπτό ο Ζάιρο έβγαλε τον Μαμπουλού τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου, ο οποίος όμως πρόλαβε να πέσει στα πόδια του επιθετικού του ΠΑΣ και να διώξει την μπάλα. Στο 43' και μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μανούσος έπιασε ωραία γυριστή κεφαλιά, αλλά ο Περιστερίδης απέκρουσε με το ένα χέρι.

Ο ρυθμός του αγώνα βελτιώθηκε κάπως στο ξεκίνημα του β' μέρους, με τον Πλατανιά να πλησιάζει το γκολ στο 55' με τον Γιακουμάκη, το σουτ του οποίου βρήκε σε σώμα αμυντικού και πέρασε ελάχιστα πάνω από την εστία του Περιστερίδη. Η «απάντηση» των γηπεδούχων ήρθε στο 62', όταν ο Ναδάλες βρέθηκε αφύλακτος στην περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, αλλά ο Σωτηρίου έδιωξε σε κόρνερ. Στην εξέλιξη της φάσης νέα κεφαλιά, από τον Σκόνδρα αυτή τη φορά, αλλά ο Αποστολόπουλος απομάκρυνε προ της γραμμής. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αν και στις καθυστερήσεις ο Πλατανιάς θα μπορούσε να πάρει τη νίκη, όμως ο Γιακουμάκης από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας)

Κίτρινες: Λίλα, Μπουκουβάλας, Δώνης - Γκνιάτιτς

Κόκκινη: Λίλα (89', 2η κίτρινη)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπουκουβάλας, Μπέριος, Κοζορώνης, Κούτρης (70' Δώνης), Ζάιρο (75' Βιντάλ), Σκόνδρας, Μαμπουλού, Κόντε (83' Φερφελής), Λίλα, Ναδάλες.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Βάντερσον, Καρυπίδης, Μπανανά, Αποστολόπουλος (83' Γουνδουλάκης), Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (90+1' Ντιλαβέρ), Μανούσος, Μουνάφο (66' Στάθης), Γιακουμάκης.

Με υπογραφή Βίτι η πρώτη νίκη της Βέροιας

Η Βέροια δημιούργησε την πρώτη έκπληξη του εφετινού πρωταθλήματος, καθώς με πρωταγωνιστή τον Πάμπλο Βίτι άλωσε τη Νέα Σμύρνη επικρατώντας 2-1 του Πανιωνίου.

Ο Αργεντινός επιθετικός σκόραρε και τα δύο τέρματα της ομάδας του, στο 17ο και 45ο λεπτό, χαρίζοντας τους πρώτους βαθμούς στη «βασίλισσα του βορρά» και υποχρεώνοντας τους «κυανέρυθρους» στην πρώτη απώλεια, καθώς το γκολ του Ενγκόγκ στο 81' δεν ήταν αρκετό για τους γηπεδούχους.

Η ομάδα της Ημαθίας ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και αφού απείλησε στο 13' με το σουτ του Καπετάνου, που κόντραρε και έφυγε ελάχιστα άουτ, προηγήθηκε στο 17': σε κόρνερ του Άρτσε από δεξιά ο Βίτι σηκώθηκε ψηλότερα απ' όλους και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα ψηλά στη γωνία του Γιαννιώτη, που είδε την μπάλα στα δίχτυα του για πρώτη φορά φέτος.

Ο Αργεντινός εξελίχθηκε σε κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης στο 45ο λεπτό, όταν έδωσε πια σαφές προβάδισμα νίκης στη Βέροια. Ο Μεληκιώτης, που έκανε σπουδαίο παιχνίδι από τη δεξιά πλευρά, πέρασε τον Μπεν, μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον επερχόμενο συμπαίκτη του που «έγραψε» το 0-2 με ωραίο τελείωμα.

Ο Πανιώνιος ανασυντάχθηκε στο ημίχρονο και έγινε πολύ πιο επιθετικός με την είσοδο του Ενγκόγκ στο 49', αντί του Φούντα. Οι «κυανέρυθροι» έχασαν ευκαιρίες με τον Γάλλο επιθετικό στο 51', τον Ρισβάνη στο 53' και τον Μπεν στο 59', για να μειώσει τελικά ο Ενγκόγκ στο 81ο λεπτό, όταν σε κόρνερ του Μασούντ νίκησε στον αέρα τον Μπαλάφα, μόνο που ο χρόνος είχε λιγοστέψει πια πολύ για τους γηπεδούχους.

Διαιτητής: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου)

Κίτρινες: Σιώπης, Ενγκόγκ - Άρτσε, Βίτι, Μεληκιώτης, Ναβαλόφσκι, Λόπεθ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Βλάχος (10' Αργυρόπουλος), Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μπεν (75' Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας (49' Ενγκόγκ).

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Τερζής): ΛόπεΘ, Μαλόν, Ναβαλόφσκι, Καλί (73' Μελίσσης), Μαραγκός, Μπαλάφας, Άρτσε (88' Παπαδόπουλος), Βασιλαντωνόπουλος, Μεληκιώτης, Βίτι (60' Παπαστεριανός), Καπετάνος.

«Σκόνταψε» στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ

Πρώτη βαθμολογική απώλεια για τον ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. Η Ξάνθη άντεξε στην πίεση του «Δικεφάλου του Βορρά» και απέσπασε ισοπαλία 0-0 στην Τούμπα, παρότι αγωνιζόταν από το 69ο λεπτό με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάζιτς. Η θρακιώτικη ομάδα πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, ενώ οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους τέσσερις, αφού «κουβαλούν» και το -3 από την περσινή περίοδο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και είχαν δύο καλές φάσεις στο πρώτο δεκάλεπτο: στο 8' ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε το σουτ του Ροντρίγκες από το ύψος της περιοχής, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σέρβος τερματοφύλακας έσωσε με το πόδι την ομάδα του, στο τετ-α-τετ με τον Κουλούρη. Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς η Ξάνθη έκλεισε τους διαδρόμους προς την περιοχή της και ο ΠΑΟΚ, παρά τη σαρωτική υπεροχή του, δεν κατάφερε να δημιουργήσει άλλη κλασική ευκαιρία ως την ανάπαυλα.

Ο Βλάνταν Ιβιτς πέρασε στο παιχνίδι τον Πέλκα με το ξεκίνημα του β' μέρους και ο διεθνής μέσος στο 49' έδωσε... μισό γκολ στον Τζάλμα Κάμπος, ο οποίος όμως αστόχησε από το ύψος του πέναλτι. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» από τη μεριά τους το γκολ στο 61', όταν μετά από λάθος του Τσίμιροτ, ο Λάζιτς έστρωσε στον Νιέτο, ο οποίος αμαρκάριστος από το σημείο του πέναλτι πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν η μοναδική επιθετική «έκλαμψη» της Ξάνθης (με εξαίρεση ίσως ένα φάουλ σε πολύ καλή θέση στο 75', το οποίο ο Νιέτο έστειλε πάνω στον Γλύκο), που λίγο αργότερα μάλιστα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Λάζιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 69'. Ο ΠΑΟΚ πίεσε ως το τέλος, απώλεσε ακόμη μία... άχαστη ευκαιρία με τον Ροντρίγκες να αστοχεί στο 83' και τελικά υποχρεώθηκε σε απώλεια βαθμών, αφού στο 94' ο Ροντρίγκες δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: Κάμπος - Λάζιτς, Καμαρά, Ντε Λούκας, Νιέτο, Χατζητερζόγλου

Κόκκινη: Λάζιτς (69', 2η κίτρινη)

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Τζάβελλας, Λέοβατς, Τσίμιροτ (79' Τιάμ), Μπίσεσβαρ (46' Πέλκας), Κάνιας, Κάμπος, Κουλούρης (59' Αθανασιάδης), Ροντρίγκες

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Γουάλας (82' Λαζ. Ορφανίδης), Φλίσκας, Λισγάρας, Χατζητερζόγλου, Καμαρά, Ντε Λούκας, Νιέτο (90+3' Ράνος), Λάζιτς, Σολτάνι, Γιουνές (64' Βασιλακάκης)

Πρώτη νίκη για Ατρόμητο, ουραγός ο Αστέρας Τρίπολης

Ο Ατρόμητος κατάκτησε τους πρώτους βαθμούς στο εφετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης στο Περιστέρι 1-0 με υπέροχο γκολ του Χαβιέρ Ούμπιδες στο 42’.

Αντίθετα, το συγκρότημα της Αρκαδίας, που τελείωσε το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Ιγκλέσιας στο 76', είναι από χθες η μοναδική ομάδα της Super League χωρίς βαθμολογική συγκομιδή.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό από το ξεκίνημα, αλλά όχι και τις ανάλογες φάσεις, αφού χρειάστηκε ο αγώνας να φτάσει στο 38ο λεπτό για να καταγραφεί η πρώτη πραγματικά μεγάλη ευκαιρία. Στο σημείο εκείνο ο Μάσα έκανε έξυπνο και δύσκολο γύρισμα στο πίσω δοκάρι, ο Καλτσάς έκανε την προβολή από δύσκολη θέση, αλλά ο Γκορμπούνοφ έκανε απίστευτη απόκρουση σε κόρνερ, κρατώντας το «μηδέν».

Κι ενώ ήταν οι φιλοξενούμενοι που έλεγχαν τον αγώνα, οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ στο 42' με ένα έξοχο σουτ του Ούμπιδες από τα 20 μέτρα, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Κοσίτσκι. Το γκολ επηρέασε τους Αρκάδες, που εμφανίστηκαν νευρικοί και αγχωμένοι στην επανάληψη, ειδικά μετά τη μεγάλη ευκαιρία του Μάσα στο 48' (πλασέ ελάχιστα άουτ), με αποτέλεσμα ο Ατρόμητος να βρει χώρους για αντεπιθέσεις, όπως στο 62' με τον Τόνσο και στο 68' με τον Παπαδόπουλο τους οποίους πρόλαβε με έγκαιρη έξοδο ο Κοσίτσκι.

Στο 71' ο Λαζαρίδης έδιωξε στη γραμμή στην προσπάθεια του Στανισάβλιεβιτς, ενώ στο 76' ο Ιγκλέσιας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί το ματς τελείωσε για τον Αστέρα, με τον Γιαννούλη να αποσοβεί το 2-0 πάνω στη γραμμή στις καθυστερήσεις, στο σουτ του Ούμπιδες.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)

Κόκκινη: 76' Ιγκλέσιας (2η κίτρινη)

Κίτρινες: Στόιτσεφ, Κεϊτά, Μπάγκα - Γιαννούλης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Κατράνης (85' Μπιτόλο), Κεϊτά, Ούμπιδες, Βασιλείου (52' Μπάγκα), Τόνσο, Στόιτσεφ, Λε Ταλέκ (66' Παπαδόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μάκης Χάβος): Κοσίτσκι, Ίγκορ, Σεφί (72' Χαμντανί), Κουρμπέλης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς (63' Στανισάβλιεβιτς), Φαρίνια, Μάσα (79' Γκοντό), Ιωαννίδης.

Η Κέρκυρα τα λάθη, ο Λεβαδειακός τα γκολ

Την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα της Super League πανηγύρισε ο Λεβαδειακός, επικρατώντας 2-1 της Κέρκυρας. Ο Τόνι Σίλβα στο 20' και ο Μάντζιος στο 30' σημείωσαν τα γκολ των Βοιωτών, που μέχρι χθες μετρούσαν δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι «Φαίακες» μείωσαν στο 89' με τον Αρναρέλη.

Δύο λάθη των φιλοξενούμενων ήταν αυτά που ουσιαστικά καθόρισαν την έκβαση της αναμέτρησης, καθώς έδωσαν προβάδισμα ασφαλείας στον Λεβαδειακό από το πρώτο ημίωρο. Στο 20' ο Βενέτης γύρισε την μπάλα προς τον Κουτζαβασίλη, όμως ο τερματοφύλακας της Κέρκυρας γλίστρησε και ο Τόνι Σίλβα είχε εύκολο έργο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντιμιτρόβσκι στην προσπάθειά του να απομακρύνει έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μάντζιο, ο οποίος «έγραψε» το 2-0. Οι «Φαίακες» θα μπορούσαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι στο 34', όμως η κοντινή κεφαλιά του Τουράμ έφυγε άουτ, όπως και το σουτ του ίδιου παίκτη στο 39'.

Στο β' ημίχρονο, αν και θα περίμενε κανείς την Κέρκυρα πιο επιθετική, ήταν ο Λεβαδειακός αυτός που απείλησε με δύο σουτ του Γιακουμάκη (στο 56' απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης, στο 62' η μπάλα πέρασε άουτ) κι ένα ακόμη του Μιλιάζες στο 66' (άουτ). Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα καλό σουτ του Γεωργίου στο 67', που έφυγε ελάχιστα έξω, ενώ στο 79' ο Τουράμ νίκησε μεν τον Μοσχονά, όμως ο Μεντί πρόλαβε πάνω στη γραμμή να διώξει τη μπάλα. Στα τελευταία λεπτά ο Λεβαδειακός κλείστηκε στα καρέ του και παραλίγο να το πληρώσει. Στο 89' ο Μοσχονάς απέκρουσε προσωρινά το σουτ του Τουράμ, αλλά στη συνέχεια ο Βενέτης γύρισε στον Αρναρέλη κι αυτός από κοντά μείωσε. Στην εκπνοή της αναμέτρησης το απευθείας φάουλ του Τουράμ απέκρουσε ο Μοσχονάς με τη βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού και οι Βοιωτοί κράτησαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας)

Κίτρινες: Μάντζιος, Μουλόπουλος, Μοσχονάς - Ζορμπάς, Ντουάλα, Ανδρεόπουλος, Βενέτης, Γκόμες

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράτκο Ντόστανιτς): Μοσχονάς, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Γιακουμάκης, Μάντζιος, Ζεζίνιο (85' Καραμπουέ), Κουλιμπαλί (68' Καλτσάς), Τόνι Σίλβα (73' Μπελγκαζουανί)

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόβσκι (74' Ανδρεόπουλος), Βενέτης, Γεωργίου, Ζορμπάς (60' Αρναρέλης), Γκόμες, Ντουάλα, Σιόντης, Επστάιν, Ντιόγκο (60' Κόντος), Τουράμ

Οι σκόρερ στις αναμετρήσεις της 5ης αγωνιστικής:

ΠΑΣ Γιάννινα -         Πλατανιάς     0-0

Πανιώνιος     -         Βέροια          1-2

(81' Ενγκόγκ - 17', 45' Βίτι)

Παναιτωλικός -         Παναθηναϊκός          0-0

ΠΑΟΚ -         Ξάνθη 0-0

Ατρόμητος     -         Αστέρας Τρίπολης   1-0

(42' Ούμπιδες)

Λεβαδειακός -         Κέρκυρα       2-1

(20' Τόνι Σίλβα, 30' Μάντζιος - 89' Αρναρέλης)

ΑΕΛ    -         Ολυμπιακός  1-0

(90'+2 Γκόλιας)

ΑΕΚ    -         Ηρακλής        (σήμερα 19:30, Novasports 1)

Η Βαθμολογία

1. Παναθηναϊκός      7-0     7

. Πλατανιάς   4-2     7

3. Ολυμπιακός        8-3     6

. ΑΕΚ  6-1     6

. Πανιώνιος   6-2     6

6. ΠΑΟΚ       4-2     4

. Παναιτωλικός        3-2     4

. ΠΑΣ Γιάννινα         3-4     4

. ΑΕΛ  3-4     4

10. Κέρκυρα  3-3     3

. Λεβαδειακός         4-7     3

. Ατρόμητος   1-5     3

. Βέροια        3-9     3

14. Ηρακλής  3-4     1

. Ξάνθη         1-6     1

16. Αστέρας Τρ.      1-6     0

* Ο ΠΑΟΚ μεταφέρει τιμωρία -3 βαθμών από την περασμένη περίοδο.

* ΑΕΚ και Ηρακλής έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

01/10/16

16:00, ΑΟ Κασσιόπη         -         ΠΑΣ Γιάννινα

18:15, Λεβαδειακός -         Λάρισα

20:30, Ηρακλής 1908         -         Πανιώνιος

02/10/16

16:00, Βέροια          -         ΠΑΟΚ

18:15, Πλατανιάς     -         Παναιτωλικός

18:15, Παναθηναϊκός         -         Αστέρας Τρίπολης

20:30, Ολυμπιακός  -         ΑΕΚ

03/10/16

19:30, Ξάνθη -         Ατρόμητος

ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΚΟΡΕΡ

4 ΓΚΟΛ: Ιντέγε (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

2 ΓΚΟΛ: Αλμέιδα (ΑΕΚ), Αβραάμ (ΑΕΛ), Βίτι (ΒΕΡΟΙΑ), Μπεργκ, Λέτο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Ουάρντα (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Φούντας (ΠΑΝΩΝΙΟΣ), Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα), Γιακουμάκης, Μανούσος (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

1 ΓΚΟΛ: Μάνταλος, Ντίντακ, Μπακασέτας, Βάργκας (ΑΕΚ), Λεοζίνιο, Γκόλιας (ΑΕΛ), Ιωαννίδης (ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ), Ούμπιδες (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ), Βίτι, Καπετάνος (ΒΕΡΟΙΑ), Λάμπρου, Λεοζίνιο, Ηρακλής (ΗΡΑΚΛΗΣ), Αρναρέλης, Ντουαλά, Επστάιν (ΚΕΡΚΥΡΑ), Τόνι Σίλβα, Μάντζιος, Καραχάλιος, Π. Γιακουμάκης (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ), Χαμζά (Ξάνθη), Ντομίνγκες, Σεμπά, Ελιουνούσι, Μιλιβόγεβιτς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Λεντέσμα, Γουακάσο, Λουντ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ), Μ. Ροντρίγκες (ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ), Ανσαριφάρντ, Σοτζαέι, Ρισβάνης (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ), Μπίσεσβαρ, Ροντρίγκες (ΠΑΟΚ), Ακόστα (ΠΑΣ Γιάννινα)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass