ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ(18:15)

Αμφίβολοι Βαρέλα και Καπός

* Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο γκολκίπερ Ξενοδόχοβ

Δημοσίευση: 21 Οκτ 2016 11:06

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια σειρά σημαντικών αγώνων περιμένει την ΑΕΛ στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου επίσης θέλει τη διάκριση.

Αρχής γενομένης από μεθαύριο Κυριακή 23 Οκτωβρίου, όπου θα αγωνιστεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα(18:15) στους «Ζωσιμάδες», σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 8ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Οι «βυσσινί» γνωρίζουν πολύ καλά πως μόνο αν δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και αγωνιστική πειθαρχία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, θα ελπίζουν σε ένα βαθμοφόρο αποτέλεσμα.

Χθες οι παίκτες προπονήθηκαν το πρωί και άκουσαν προσεκτικά τις οδηγίες του τεχνικού τους Άγγελου Αναστασιάδη, έτσι ώστε ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του να μπορέσουν κάτι να πάρουν από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Νίκο Βαρέλα, με τον Δημήτρη Καπό ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα χθες και θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή τους.

Επίσης και ο γκολκίπερ Γεννάδιος Ξενοδόχοβ, προετοιμάστηκε μόνος του.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης θα περιμένει τους τρεις αυτούς ποδοσφαιριστές να δει σε τι κατάσταση θα βρίσκονται στη σημερινή απογευματινή προπόνηση (6 π.μ.) και αν δεν είναι 100% έτοιμοι, πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας, η οποία θα αναχωρήσει αύριο για την πρωτεύουσα της Ηπείρου.

Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι, για την εκτός έδρας αυτή σημαντική αναμέτρηση.

ΠΡΟΠΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΒΙΔΑΛ

Από την άλλη πλευρά, με μία επιστροφή συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα ο Βιδάλ πήρε μέρος στην προπόνηση και γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του. Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τον Ακόστα, ο οποίος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα. Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις επιθετικής και αμυντικής τακτικής σε γκρουπ.

Για σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη στις 10:30 το πρωί.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

Ο ρέφερι, Δημήτρης Καραντώνης, από την Ημαθία, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 στις 18:15 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες». Βοηθοί του θα είναι ο Ιωάννης Καραγκιζόπουλος από την ίδια Ένωση και ο Στέφανος Παρασίου επίσης από την Ένωση Ημαθίας. Τέταρτος θα είναι ο Νικόλαος Πουλημάς από την Ένωση Κέρκυρας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Αναλυτικά οι ορισμοί για τα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

16:00 Κέρκυρα-Αστέρας Τρίπολης Novasports 3 HD: Φωτιάδης Ανανίας (Σερρών), Σίπκας Ιωάννης(Πέλλας), Γκαβέρας Δημήτριος(Αχαΐας), 4ος Φουκάκης Γεώργιος(Ηρακλείου), παρ.Σταύρος Φλώτσιος(Βοιωτίας)

18:15 Πλατανιάς-Ξάνθη Novasports 1 HD: Μάνταλος Σταύρος (Καβάλας), Γεωργαράκος Νικόλαος(Αθηνών), Κωνστάντιος Κωνσταντίνος(Εύβοιας), 4ος Βοσκάκης Μιχάλης(Ρεθύμνου), παρ.Παναγιώτης Μαυρόπουλος(Θεσσαλονίκης)

20:30 ΑΕΚ-Πανιώνιος Novasports 2 HD: Παπαδόπουλος Ιωάννης (Μακεδονίας), Κούλα Χασάν(Ξάνθης), Μεσσήνης Παναγιώτης(Αχαΐας), 4ος Μπλάνας Γεώργιος(Μεσσηνίας), παρ. Δημήτρης Κύρκος(Θεσπρωτίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

16:00 ΑΕΠ Ηρακλής-Ατρόμητος Novasports 2 HD: Τίκας Τριαντάφυλλος (Καρδίτσας), Δίπλαρης Αντώνιος(Καρδίτσας), Βεργέτης Δημήτριος(Αρκαδίας), 4ος Δελφάκης Ιωάννης(Αρκαδίας), παρ. Γιώργος Λιόλιος(Λάρισας)

18:15 Λεβαδειακός-Παναιτωλικός Novasports 5 HD: Γιαννουλάκης Γεώργιος (Χανίων), Καλφάκης Εμμανουήλ(Χανίων), Κοντιζάς Ιωάννης(Πειραιά), 4ος Νεοφυτιάδης Ιωάννης(Κορινθίας), παρ.Δημήτρης Μπερσής(Αρκαδίας)

18:15 ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΛ Novasports 2 HD: Καραντώνης Δημήτριος (Ημαθίας), Καραγκιζόπουλος Ιωάννης, Παρασίου Στέφανος(Ημαθίας), 4ος Πουλημάς Νικόλαος(Κέρκυρας), παρ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος(Αθηνών).

20:30 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ Novasports 1 HD: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων), Ακρίβος Χρήστος(Αθηνών), Αλεξέας Ηλίας(Μεσσηνίας), 4ος Κιοτζένης Ευάγγελος(Ξάνθης), παρ.Γρηγόρης Πάνου(Αιτωλοακαρνανίας)

ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

19:30 Βέροια-Παναθηναϊκός Novasports 1 HD: Βάτσιος Αριστείδης (Δυτικής Αττικής), Δημητριάδης Λάζαρος(Μακεδονίας), Λάζαρης Γεώργιος(Καβάλας), 4ος Γκράνας Χρήστος(Θράκης), παρ. Γεράσιμος Μαζαράκης(Κεφαλληνίας)

ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ

Με πρόστιμο 4.750 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ την περασμένη Δεύτερα. Αυτό είναι και το δεύτερο φετινό πρόστιμο που καλείται να πληρώσει η ΑΕΛ (προηγήθηκε το πρόστιμο των 2.500 ευρώ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό). Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 7ης αγωνιστικής:

Α) Στην ΠAE Ηρακλής, Φ. Γκιζέλη (διερμηνέα): «Βάσει των αναφερομένων στο από 16/10/2016 Φύλλο Αγώνα για τη συμπεριφορά του κ. Φ. Γκιζέλη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Ηρακλής τη χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Φ. Γκιζέλη την ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δεκαπέντε ημέρες καθώς και χρηματική ποινή χιλίων ευρώ.

Β)Στην ΠΑΕ ΑΕΛ: «Βάσει των αναφερομένων στο από 17/10/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 17/10/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας» : Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Γ) Στην ΠΑΕ Πανιώνιος: «Βάσει των αναφερομένων στο από 15/10/2016 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της επιβάλλει συνολική χρηματική ποινή επτά χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Δ) Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Βάσει των αναφερομένων στο από 16/10/2016 Φύλλο Αγώνα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων επτακοσίων πενήντα ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass