Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ AEL FC ARENA(17:15)

Σειρά έχει ο Ατρόμητος

*Οι παίκτες θέλουν να ζεστάνουν με την εμφάνισή τους τον κόσμο *Δεν παίζουν ο τραυματίας Βαρέλα και ο τιμωρημένος Γιοβάνοβιτς

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 13:53

Μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τον Πανελευσινιακό η ΑΕΛ θέλει να «γευθεί» τη χαρά της νίκης και στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Οι «βυσσινί» σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι θέλουν πάση θυσία να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς και να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση, ελπίζοντας σε μια καλύτερη συνέχεια.

Η καλή εικόνα της ομάδας στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης πρέπει να έχει και συνέχεια, γι΄αυτό οι παίκτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρίποντο αλλά και παράλληλα να ζεστάνουν τον φίλαθλο κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο.

Ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης δεν θα έχει στη διάθεσή του γι' αυτή την αναμέτρηση τον Νίκο Βαρέλα που χθες έκανε κάποιες ασκήσεις στο γυμναστήριο όμως απέχει αρκετά από την επιστροφή του σε ρυθμούς ομάδας, ενώ στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ Κ20, Απόστολος Κουτογλίδης που έχει τενοντίτιδα

και σήμερα-εκτός απροόπτου- αναμένεται να ξεκινήσει σιγά-σιγά τις προπονήσεις.

Προπονήθηκε κανονικά ο αρχηγός της ΑΕΛ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς, ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί καθώς αποβλήθηκε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η προετοιμασία της ΑΕΛ θα συνεχιστεί με σημερινή προπόνηση στο προπονητήριο των Δέντρων στις 12 το μεσημέρι, όπου ο Καρδιτσιώτης προπονητής θα καταλήξει για την ενδεκάδα που σκέπτεται να παρατάξει.

Ο ΚΟΜΙΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Ο Γιώργος Κομίνης της Ένωσης Βοιωτίας ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει τον μεθαυριανό αγώνα με τον Ατρόμητο, στο AEL FC ARENA, για την 13η αγωνιστική, της Σούπερ Λίγκας.

Eίχε προηγηθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ για το οποίο απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια από τη «βυσσινί» ΠΑΕ, ενώ δεύτερος βοηθός θα είναι ο Γιώργος Καλφόγλου που για τις υποδείξεις του στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στη Λάρισα, η ΠΑΕ ΑΕΛ τον χαρακτήρισε… λίμπερο της Ένωσης διατηρώντας τις ενστάσεις της για τον βοηθό από τη Θεσπρωτία.

Αναλυτικά όλοι οι ορισμοί της 13ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12

15:00 Πλατανιάς-Πανιώνιος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Κουράκης (Ηρακλείου), Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος διαιτητής Φουκάκης (Ηρακλείου), παρ. Δημήτρης Καλύβας(Βοιωτίας)

17:15 Βέροια-Παναιτωλικός: Κιοτζένης (Ξάνθης), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Ηλίας Νατσιούλας (Λάρισας), 4ος Συμεωνίδης (Πιερίας), παρ. Αναστάσιος Κάκος(Κέρκυρας)

19:30 Κέρκυρα-ΑΕΚ: Καλογερόπουλος, Ακρίβος, Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος Κουτσιαύτης (Άρτας), παρ.Παναγιώτης Μαυρόπουλος(Μακεδονίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 4/12

15:00 Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Ευαγγέλου (Αθηνών), Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου), Δόσης (Αθηνών), 4ος Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ.Απόστολο Κουρκούνας(Χανίων)

17:15 ΑΕΛ-Ατρόμητος: Γεώργιος Κομίνης (Βοιωτίας), Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Γεώργιος Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος Γεώργιος Βρέσκας (Ημαθίας), παρ.Γεώργιος Μπίκας(Χαλκιδικής)

17:15 Ξάνθη-Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Σίπκας (Πέλλας), Μερκενίδης (Μκεδονίας), 4ος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ. Ναθαναήλ Χαραλαμπίδης(Καβάλας)

19:30 Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος Γκράνας (Θράκης), παρ. Μαζαράκης Γεράσιμος (Κεφαλληνίας-Ιθάκης)

ΔΕΥΤΕΡΑ 5/12

19:30 Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάννινα : Καραντώνης (Ημαθίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κασσαβέτης (Δυτ. Αττικής), 4ος Θεοδωρόπουλος (Φλώρινας), παρ. Καλαθενός Μιχαήλ(Δωδεκανήσου)

Χρήστος Αρχοντούλης