ΝΒΑ: Νέα μεγάλη εμφάνιση από Αντετοκούνμπο

Δημοσίευση: 02 Δεκ 2016 15:30

Παρουσία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εντυπωσίασε για μία ακόμα φορά, οδηγώντας τους Μπάκς σε μεγάλη νίκη (111-93) μέσα στο Μπρούκλιν.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ άγγιξε το τριπλ τρεμπλ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 23 πόντους (7/9 βολές, 5/9 δίποντα, 2/5 τρίποντα), 8 ριμπάουντ και 8 ασίστ, καθώς επίσης και 4 κλεψίματα, 2 τάπες και κανένα λάθος σε 29 λεπτά. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στην τελευταία περίοδο, καθώς όλα είχαν κριθεί. Ετσι οι Μπακς έφτασαν σε θετικό ρεκόρ (9-8).

«ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΜΠΡΑΙΑΝΤ ΚΑΙ ΛΕΜΠΡΟΝ!»

Όλο το ΝΒΑ μιλάει για το «ελληνικό φαινόμενο» και ο κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ, έφθασε να τον συγκρίνει με τους μεγάλους θρύλους του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη: «Συναντάς στην πορεία σου ξεχωριστούς παίκτες, όπως τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο Κόμπι Μπράιαντ και ο Μάικλ Τζόρνταν», τόνισε ο Κιντ και συμπλήρωσε:

«Κάποιοι παίκτες είναι σπάνιοι και νομίζω πως ο Γιάννης είναι ένα από αυτά τα σπάνια πουλιά που θα έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε για πολύ καιρό. Αυτό που ξεχνάμε για εκείνον είναι πως είναι μόλις 21 ετών και κάνει τόσα πολλά που άλλοι δεν μπορούν να κάνουν. Είναι το στοιχείο που τον διακρίνει και πολλοί δεν του δίνουν σημασία.»

Στο μεταξύ, ο Ντιρκ Νοβίτσκι, μέσω του προσωπικού του γυμναστή, Χόλγκερ Γκεσβίντερ, προσκάλεσε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάνουν προπονήσεις μαζί, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ελλληνας άσος των Μπακς.

«Δουλεύουν μαζί στη Γερμανία, η οποία δεν απέχει πολύ από την Ελλάδα, και μου είπε αν θέλω, πως μπορώ να πηγαίνω εκεί ή να έρχεται αυτός εδώ και να δουλεύουμε μαζί. Είναι μια ωραία πρόσκληση. Ελπίζω το πρόγραμμά μου με την Εθνική και τους Μπακς να μου επιτρέψει να κάνω το ταξίδι», τόνισε σχετικά ο «Giannis» και κατέληξε για το στόχο του: «Να σουτάρω χωρίς να διστάζω. Χωρίς να νοιάζομαι αν θα ευστοχήσω ή όχι».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass