Ο Αριεν Ρόμπεν «είπε όχι» στην Κίνα!

Δημοσίευση: 17 Ιαν 2017 23:12

Ίσως το πιο πολυσυζητημένο θέμα των τελευταίων μηνών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, είναι η απίστευτη σπατάλη των κινεζικών ομάδων, προκειμένου να προσελκύσουν «μεγάλα ονόματα» που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη.

Τα παραδείγματα είναι αρκετά και ο σχετικός κατάλογος διαρκώς μεγαλώνει, ωστόσο υπάρχουν και ορισμένοι ποδοσφαιριστές κορυφαίου βεληνεκούς που δείχνουν... σθένος και... αντίσταση στο χρήμα.

Ένας απ΄αυτούς είναι και ο Αριεν Ρόμπεν, που υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μπάγερν Μονάχου, μέχρι το καλοκαίρι του 2018. Αν και τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από συχνούς τραυματισμούς, ο 32χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός εξακολουθεί ν΄αποτελεί «βαρόμετρο» για τους Βαυαρούς, όμως πάνω απ΄όλα αποδεικνύει ότι αγαπάει το ποδόσφαιρο.

«Παρατηρείται μία τρέλα με την Κίνα αυτήν την περίοδο. Δέχθηκα κι εγώ προτάσεις. Προσφέρουν από τέσσερις μέχρι έξι φορές τα χρήματα που μπορείς να εισπράξεις από έναν κορυφαίο σύλλογο και σε κάνουν να το σκεφθείς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο έμπειρος άσος στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 538» και πρόσθεσε: «Όμως τα χρήματα ποτέ δεν ήταν προτεραιότητα για εμένα. Και γι΄ αυτό έκανα την καριέρα που έχω μέχρι σήμερα. Το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ΄όλα. Εχω ζήσει όμορφες στιγμές στην Μπάγερν Μονάχου και ανήκω σ΄έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου. Δεν ήθελα να φύγω σ΄αυτήν την ηλικία και δεν μπορώ να καταλάβω όσους το κάνουν όταν είναι 27 ή 28 ετών. Μία μεταγραφή στην Κίνα δεν είναι ανώδυνη. Ισοδυναμεί ουσιαστικά με το τέλος της καριέρας σου. Θέλω να συνεχίσω να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο για όσο περισσότερο διάστημα μπορώ».

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass