ΑΕΛ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΛΙΓΑ 24ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Τσέκαραν την αγωνιστική τους κατάσταση

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2017 15:40

Μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρουν την αγωνιστική τους κατάσταση λίγα 24ωρα πριν την επιστροφή τους στις επίσημες υποχρεώσεις, αλλά και να επιβεβαιώσουν τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρούν τη φετινή σεζόν, είχαν χθες το απόγευμα στο κλειστό της Νεάπολης, ΑΕΛ και Γυμναστικός.

Οι δύο εκπρόσωποι της Λάρισας στην Α2 Εθνική κατηγορία του μπάσκετ έδωσαν φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα (για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικήτρια αναδείχθηκε η ΑΕΛ) μπαίνοντας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους, οι μεν «βυσσινί» για το μεγάλο ντέρμπι με τον Αστακό το ερχόμενο Σάββατο στο κλειστό της Νεάπολης, οι δε «πράσινοι» για τη δύσκολη εκτός έδρας αποστολή κόντρα στον πρωτοπόρο Πανιώνιο.

Σε ό,τι αφορά στην ΑΕΛ ο τεχνικός Αβραάμ Παπαδόπουλος είχε στη διάθεσή του όλους τους παίκτες (πλην του τραυματία Σάκη Κουτίνα), ενώ από την άλλη πλευρά ο Στέφανος Πέρκος κράτησε για προληπτικούς λόγους εκτός τον Σωτήρη Γκιουλέκα ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα με τη μέση, ενώ δεν αγωνίστηκε και ο Λάζαρος Χαιρετίδης λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

«Έχουμε ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο με τον Αστακό. Μία πολύ έμπειρη ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, με την οποία αν δείτε τη βαθμολογία και τα στατιστικά, είμαστε ακριβώς ίδιοι. Έχουμε ίδιες νίκες, ίδια επίθεση, ίδια άμυνα, στοιχεία που δείχνουν ότι θα γίνει ένα πολύ σκληρό και όμορφο παιχνίδι» δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΛ, Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά το χθεσινό φιλικό και πρόσθεσε:

«Είμαστε σε καλό σημείο, ο ρυθμός μας δεν έχει πέσει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και σ’ αυτό το πλαίσιο ήταν προγραμματισμένο το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) φιλικό με τον Γυμναστικό. Θεωρώ πως οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι στον απόλυτο βαθμό και αυτό που απαιτεί η κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε το πράττουν. Μας επηρεάζει κάπως το κρύο που επικρατεί στο Κλειστό γιατί δεν μπορούμε να προπονηθούμε όπως θέλουμε, αλλά δουλεύουμε καλά και προετοιμαζόμαστε για το ντέρμπι του Σαββάτου που είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι για μας».

Από την πλευρά του ο κόουτς του Γυμναστικού, Στέφανος Πέρκος επισήμανε:

«Αυτά τα φιλικά μάς δίνουν την ευκαιρία να βρούμε τον ρυθμό τον οποίο τον χάνουμε όταν δεν παίζουμε. Με την ΑΕΛ έχουμε πολύ καλές σχέσεις και αυτό βοηθάει στο να παίζουμε τέτοιου είδους φιλικά. Σήμερα (σ.σ. χθες) προφυλάξαμε τον Γκιουλέκα γιατί είχε κάποιες ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ απουσίαζε ο Χαιρετίδης που είχε ένα πρόβλημα με το στρατιωτικό του. Ήταν ένα καλό φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΛ, το μαρτυρά άλλωστε και η βαθμολογική της θέση και από κει και πέρα θα ταξιδέψουμε για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο οποίο στόχος μας είναι να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπειά μας. Προσπαθήσαμε να χρησιμοποιήσουμε όλα τα παιδιά και τους μικρούς, δηλαδή δεν περιοριστήκαμε μόνο στα βασικά σχήματα γιατί και σ’ αυτά τα φιλικά σκοπός είναι να παίξουν και εκείνοι που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος γιατί κάποια πράγματα που δουλέψαμε στη διακοπή αρχίζουν και βγαίνουν στο παρκέ. Η ομάδα όμως χρειάζεται πάρα πολύ δουλειά ακόμα γιατί είμαστε αρκετά έως πολύ πίσω αλλά ελπίζουμε στη διάρκεια» κατέληξε ο Στέφανος Πέρκος.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΤΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΓΣΛ

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ γνωστοποίησε την αλλαγή ώρας στον αγώνα μεταξύ του Πανιωνίου και του ΓΣ Λάρισας για την 14η αγωνιστική της Α2. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από συμφωνία των δύο σωματείων, o αγώνας Πανιώνιος– ΓΣ Λαρισαίων 1928, για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών της 21/01/2017 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί ώρα 15.15 στο κλειστό γυμναστήριο Ν. Σμύρνης».

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙ

Η άσχημη πορεία του Παγκρατίου προαναγγέλλει νέα αλλαγή στη θέση του προπονητή με τον Κώστα Κατωπόδη, να ετοιμάζεται για δεύτερη αποχώρηση μέσα στη σεζόν. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα μέχρι στιγμής, όλα δείχνουν ότι το Παγκράτι θα πορευτεί χωρίς τον Κατωπόδη τη θέση του οποίου δεν αποκλείεται να πάρει ο συνεργάτης του κ. Κοντογιάννης.

ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ

Ο Φάρος Κερατσινίου επικράτησε εύκολα του Ηρακλείου με 101-61 χθες σε εξ αναβολής αγώνα για τη 13η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.

Φάρος Κερατσινίου (Συμεωνίδης): Σκορδίλης 6, Τζόρτζεβιτς 4, Κουντουράς 5 (1), Καράμπουλας 20 (1), Μπατής 9 (1), Πετροδημόπουλος 4, Λιακόπουλος 6, Κακαρούδης 6, Βασιλόπουλος 22 (4), Δημάκος 14 (2), Κατούφας 2, Παπαδόπουλος 3 (1).

Ηράκλειο (Βισκαδουράκης): Γουμενάκης, Παπαδάκης, Τσερκιτζόγλου, Μαραγκάκης 5 (1), Λόλας 13, Λιανός 10 (2), Λάτοβιτς 23 (4), Πάνου 10 (1).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος           26           (13-0)

Ηρακλής              24           (11-2)

Δούκας 24           (11-2)

Φάρος   22           (9-4)

ΑΕ Λάρισας         21           (8-5)

Αίολος Αστακού               21           (8-5)

Εθνικός                21           (8-5)

Ψυχικό                19           (6-7)

Αμύντας               18           (5-8)

Μαχητές              18           (5-8)

Χολαργός            17           (4-9)

Αρκαδικός           17           (4-9)

Καβάλα                17           (4-9)

ΓΣ Λαρισαίων     16           (3-10)

Ηράκλειο             16           (3-10)

Παγκράτι             15           (2-11)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (14η, 21/1)

ΑΕ Λάρισας-Αίολος Αστακού

Μαχητές Δόξας Πεύκων-Καβάλα

Ηρακλής-Φάρος Κερατσινίου

Ηράκλειο-Αμύντας

Παγκράτι-Χολαργός

Ψυχικό-Αρκαδικός

Πανιώνιος-ΓΣ Λαρισαίων

Εθνικός-Δούκας

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass